Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Συναυλία των Immam Baildi στο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης ! Είσοδος Ελεύθερη!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Διασκέδαση
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων υπό τον τίτλο «Κέντρο και γειτονιές σε μία σκηνή» με ακόμη περισσότερο κέφι και διάθεση από όλους τους φορείς.

Αυτές τις ημέρες μη χάσετε το Φεστιβάλ Ανακύκλωσης που θα  φιλοξενηθεί στην Τεχνόπολις του Δ. Αθηναίων από τις 3 έως τις 6 Ιουνίου.

Η ανακύκλωση είναι πολιτισμός! Αναγνωρίζοντας την αξία της ανακύκλωσης και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στην καθημερινότητα όλων των Αθηναίων, ο Δήμος Αθηναίων, σε συνεργασία με την Εταιρεία Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΕΣΕΔ), διοργανώνουν ένα ξεχωριστό Φεστιβάλ Ανακύκλωσης από τις 3 έως τις 6 Ιουνίου στην Τεχνόπολις, στο Γκάζι, παρέχοντας τη μοναδική ευκαιρία στο κοινό να ενημερωθεί για την ανακύκλωση και τα σημαντικά οφέλη της στο περιβάλλον, την οικονομία και την κοινωνία. 

Το Φεστιβάλ Ανακύκλωσης θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των μελών της ΕΣΕΔ, δηλαδή των εγκεκριμένων από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης. 

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, κάθε Σύστημα θα υποδέχεται τους πολίτες και θα τους ενημερώνει για το πώς μπορούν να συμμετέχουν σωστά και χωρίς κόπο στη διαδικασία της ανακύκλωσης και θα λύνει κάθε απορία τους όσον αφορά στη χρήση των μπλε κάδων,την ανακύκλωση των μπαταριών,των μικροσυσκευών,των ηλεκτρικών συσκευών,των συσσωρευτών,ακόμη και την κατάληξη των άχρηστων ελαστικών των αυτοκινήτων. 

Στόχος του Φεστιβάλ είναι να μεταδοθεί το μήνυμα της Ανακύκλωσης σε όλους τους επισκέπτες, προτρέποντάς τους να την εντάξουν στην καθημερινότητά τους και να πάρουν την προστασία του περιβάλλοντος στα χέρια τους. 

Τα Συστήματα Εναλλακτικής Διαχείρισης που θα λάβουν μέρος στο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης, είναι τα εξής (αλφαβητικά): • ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΕ- για ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές • ΑΦΗΣ ΑΕ (Ανακύκλωση Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών)- για ηλεκτρικές στήλες • ΕΕΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης - Ανακύκλωσης)- για συσκευασίες • ΕΔΟΕ Αστική Εταιρεία (Εναλλακτική Διαχείριση Οχημάτων Ελλάδος)- για οχήματα • ΕCOELASTIKA ΑΕ (Eναλλακτική Διαχείριση Μεταχειρισμένων Ελαστικών) • ΕΛΤΕΠΕ ΑΕ (Ελληνική Τεχνολογία Περιβάλλοντος)- για λιπαντικά έλαια • ΚΕΠΕΔ ΑΕ (Κέντρο Εναλλακτικής Περιβαλλοντικής Διαχείρισης)- για συσκευασίες λιπαντικών ελαίων)  • ΣΥΔΕΣΥΣ ΑΕ (Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών)- για συσσωρευτές oχημάτων και βιομηχανίας. 

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ανακύκλωσης την Τετάρτη, 5 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. Ημέρα Περιβάλλοντος θα πραγματοποιηθεί συναυλία του συγκροτήματος Immam Baildi με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 

Τεχνόπολη (Κεντρική Αυλή και στο κτίριο Νέοι Φούρνοι)

Ώρες διεξαγωγής: Δευτέρα 03/06: 18.00-22.00

Τρίτη 04/06,Τετάρτη 05/06, Πέμπτη 06/06: 10.00 -22.00 

Είσοδος ελεύθερη


Σημ.: Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, οι επισκέπτες μπορούν να φέρουν μαζί τους για ανακύκλωση τις ηλεκτρικές μικροσυσκευές τους.


Επιμέλεια : Σοφία Θεοφάνη

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Διασκέδαση
Συντακτική Ομάδα
04/06/13 00:10
Αρέσει: 1 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Πικ-νικ ξανά στη μόδα

Στην Βόρεια Ιταλία οι φίλοι και γείτονες Ιταλοί...

Διαβάστε περισσότερα...
Έμπλεξε με τον τζόγο, τώρα;

Σήμερα Δευτέρα πρωί ξύπνησα με την ανάγκη...

Διαβάστε περισσότερα...
Αυτή την Κυριακή στην Ομόνοια, από κάτω!

Κάτω απ' την Ομόνοια: περιοχή “δύσκολη”...

Διαβάστε περισσότερα...