Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Γυναίκα και επιχείρηση. Τολμήστε το!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Καριέρα Διασκέδαση Save Money
Σήμερα, όλο και περισσότερες γυναίκες αρχίζουν να κάνουν επιχειρήσεις.

Είναι αποφασισμένες να αποδείξουν ότι κατανοούν τι σημαίνει επιχείρηση, και ότι είναι σε θέση να κερδίζουν αρκετά χρήματα για να επιβιώσουν.

Μπορεί να είναι μια μικρή τοπική επιχείρηση ή ακόμα και διεθνής, αλλά οι μελέτες έχουν δείξει ότι ως επί το πλείστον γυναίκες αρχίζουν τη δική τους επιχείρηση, μέσα από ένα χόμπι που έχουν. Και αυτό δεν είναι καθόλου άσχημα. Αν επίσης θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, τότε αυτό το άρθρο θα είναι χρήσιμο, γιατί υπάρχουν τόσες πολλές διάφορες ευκαιρίες για εργασία από το σπίτι, και έχει ένα πλεονέκτημα - μπορείτε να προγραμματίσετε το χρόνο σας, όσον αφορά την εργασία σας.

Συγγραφή. Εάν έχετε ισχυρές δεξιότητες γραφής, τότε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ασφαλώς, για να βγάλετε λεφτά. Μπορείτε να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας στο γράψιμο, στο διαδίκτυο, για παράδειγμα, να γίνεται ανεξάρτητος δημοσιογράφος. Ίσως σε μια ιστοσελίδα να υπάρχει ανάγκη για κάποιον που γράφει σχόλια ή να γράφει άρθρα σχετικά με επίκαιρα ζητήματα - τότε αυτό θα μπορούσε να είναι το δικό σας πεδίο.

Catering. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι γυναίκες είναι έμπειρες στο μαγείρεμα. Αν σας αρέσει να μαγειρεύεται, ίσως να αξίζει να προσπαθήσετε να κερδίσετε χρήματα από το άνοιγμα μιας επιχείρησης εστίασης. Χρειάζεται μόνο επιπλέον συνταγές και μια αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ. Στην αρχή θα πρέπει να οργανώσετε δωρεάν παρουσιάσεις για να δείξετε τι μπορείτε να μαγειρέψετε και πόσο καλά το κάνετε. Μετά από αυτό μπορείτε να βγάζετε χρήματα για τα φαγητά σας, αλλά σε μια χαμηλότερη τιμή. Συγκρίνετε την τιμή με άλλες εταιρίες. Θα είναι δύσκολο να τρέξετε αυτή την επιχείρηση μόνη σας, γι 'αυτό είναι επιθυμητό να βρεθεί μια άλλη βοηθός και μάγειρας. Όταν ξεκινάτε να πάρει παραγγελίες από τους ανθρώπους, τότε σιγά-σιγά μπορείτε να αυξήσετε τις τιμές, ώστε να έχουν αρκετό εισόδημα για να πληρώσει τους μισθούς για τους υπαλλήλους σας.

Εκπαίδευση Γιόγκα. Έχετε μια καλή ευκαιρία για να ξεκινήσετε διδασκαλία γιόγκας. Πολλοί άνθρωποι κάνουν γιόγκα για να μειωθεί το βάρος τους. Φυσικά, στην αρχή θα πρέπει να παρακολουθήσετε μαθήματα κατάρτισης και την απόκτηση πιστοποιητικού, προκειμένου να γίνεται δασκάλα γιόγκα, αλλά μετά, τα πάντα είναι στο χέρι σας. Για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες μπορείτε να διανέμετε φυλλάδια, έντυπα, ή να διαφημίσετε τις υπηρεσίες που προσφέρει η γιόγκα σας, στο Internet.

Διοργανώσεις γάμου. Αυτή είναι μια καλή επιλογή για τις γυναίκες που τους αρέσει ο σχεδιασμός, η διακόσμηση, ο συντονισμός και η οργάνωση εκδηλώσεων για γάμους. Εάν έχετε γνώση για το πού υπάρχει το καλύτερο νυφικό, που είναι η καλύτερη εταιρεία τροφοδοσίας στην πόλη, και ποιο είναι το φθηνότερο ανθοπωλείο, τότε αυτή η εργασία είναι για σας. Αν θέλετε να σχεδιάζετε  γάμους θα πρέπει να έχετε ισχυρές κοινωνικές δεξιότητες, οι οποίες χρησιμοποιούνται για να κάνουν επαφές με διαφορετικούς ανθρώπους. Πάνω απ 'όλα, να το κάνετε από την καρδιά σας, γιατί γάμοι είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή, και θέλουν τα πάντα για να πετύχουν. Εννοείτε κάτι πολύ θετικό!

Σχεδιασμό κήπων. Εάν έχετε πλήρη γνώση για τα φυτά, κήπους, βεράντες διακόσμηση και άλλα παρόμοια πράγματα, τότε μπορείτε να επιλέξετε για εργασία να βοηθάτε τους ανθρώπους να διακοσμήσουν τα σπίτια, τους κήπους και βεράντες. Επιπλέον, δεν χρειάζεται οποιαδήποτε επίσημη κατάρτιση ή μαθήματα. Τα πάντα εξαρτώνται από τη δημιουργική φαντασία σας και τη δυνατότητα να φτιάξετε αυτό, που φαντάζονται πελάτες σας.

Εσωτερική διακόσμηση. Μερικές γυναίκες είναι πολύ καλές στο να, κρατάνε το σπίτι καθαρό, να κάνουν την αναδιάταξη των επίπλων και την πραγματοποίηση των αναγκαίων βελτιώσεων στο σπίτι, και το βλέπουμε όμορφο, ελκυστικό και πλήρως εξοπλισμένο. Αν σας αρέσει να μετακινήτε τα έπιπλα, να αλλάζετε τα χρώματα στο εσωτερικό, και βοηθάτε ακόμη και τους φίλους σας να επιλέξουν την κατάλληλη ταπετσαρία ή κεραμίδια που να ταιριάζει με το χώρο του σπιτιού τους, τότε αυτό το επάγγελμα είναι σίγουρα δικός σας. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε και κάποια μαθήματα κατάρτισης, προκειμένου να βελτιώσετε τις γνώσεις σας και να μάθετε περισσότερα για τις τρέχουσες εκδηλώσεις στην φετινή σεζόν και άλλα σημαντικά πράγματα. Και θα είστε σε θέση να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στους πελάτες που θέλουν να διακοσμήσουν το σπίτι τους με ελκυστικό και κομψό τρόπο.

Όπως κάθε τύπος επιχείρησης, έτσι και αυτές οι επιχειρηματικές ευκαιρίες απαιτούν αποτελεσματικές στρατηγικές μάρκετινγκ προκειμένου να έρχονται σε συμφωνία με τους πελάτες τους πιο εύκολα. Θα πρέπει να διαφημίσετε την εταιρεία σας και τις προσφερόμενες υπηρεσίες, αλλιώς κανείς δεν θα μάθει ποτέ τίποτα για αυτές. Μπορείτε να δοκιμάσετε να το κάνετε μόνοι σας, αλλά αν όχι, τότε ζητήστε τη βοήθεια κάποιου ειδικού.

Το κλειδί της επιτυχίας - ποτέ να μην το εγκαταλείψετε με την πρώτη αποτυχία. Οπλιστείτε με υπομονή


Πηγή:beu.com.cy
Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Καριέρα Διασκέδαση Save Money
Συντακτική Ομάδα
13/02/13 09:02
Αρέσει: 2 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Οι Ελληνίδες φέρνουν, πλέον, τα πιο πολλά χρήματα στο σπίτι...

Το 60% των γυναικών καλύπτει πλέον πάνω από το 50% του οικογενειακού...

Διαβάστε περισσότερα...
Κουπόνια για κινηματογράφο και θέατρο, δίνουν την λύση για οικονομικές εξόδους !

Δεκάδες ιστότοποι προσφέρουν υπηρεσίες, προϊόντα, ταξιδιωτικά πακέτα αλλά και...

Διαβάστε περισσότερα...
Γυναίκα και Καριέρα – Όνειρο ή εφιάλτης;

Η πραγματική δυσκολία της γυναίκας σήμερα είναι η δυνατότητα να συνδυάσει μια...

Διαβάστε περισσότερα...