Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Υπέροχο μπισκοτογλυκό ψυγείου !!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική

Ένα πανεύκολο και λαχταριστό μπισκοτογλυκό που θα λατρέψετε!!!

Υλικά

3 πακέτα μπισκότα πτί μπέρ (θα περισσέψουν)
3 κουτάκια κρέμα γάλακτος το μικρό μέγεθος
1 κουτί Μερέντα το μεγάλο  μέγεθος και 3 κουταλιές τις σούπας ακόμα, οπότε θα αγοράσουμε 1 μεγάλη συσκευασία και μία μικρή και θα μας περισσέψει 
1 ζαχαρούχο γάλα Νουνού
2 κουταλιές κοφτές σούπας κοφτές Νές καφέ
1 κουτάκι πουράκια μικρή συσκευασία

Εκτέλεση

Βάζουμε στον κάδο του μίξερ τις κρέμες γάλακτος και τις χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να πήξουν και να στέκονται.
Αμέσως προσθέτουμε σε χαμηλή ταχύτητα το ζαχαρούχο γάλα και την Μερέντα και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα μπόλ βάζουμε ενάμιση ποτήρι κρύο νερό, ρίχνουμε το Νές καφέ και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα πυρέξ η πλαστικό ταψάκι περίπου 40 επί 25 τοποθετούμε στην σειρά τα μπισκότα αφού πρώτα τα βουτάμε αστραπιαία στο υλικό με το Νές καφέ .μόλις την γεμίσουμε όλη την επιφάνεια ρίχνουμε από πάνω μία στρώση κρέμα υπολογίζουμε την ποσότητα ώστε να γίνουν 4στρώσεις ,δηλαδή ,μπισκότα ,κρέμα ,μπισκότα κρέμα,μπισκότα κρέμα,μπισκότα και τέλος κρέμα.Τρίβουμε και καλύπτουμμε όλη την επιφάνεια με τα πουράκια .Το σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο, όχι κατάψυξη, τουλάχιστον για 4 με 5 ώρες.Κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρουμε.



mageirikikaisintages.blogspot.gr

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
06/04/14 00:15
Αρέσει: 1 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...