Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Τι αγαπάς ρε φίλε;

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Σχέσεις
Αυτό το σ «αγαπώ » έχει τόσο κακοποιηθεί που νοιώθω ότι τώρα όσο ποτέ υπάρχει άμεση ανάγκη να δημιουργηθεί ένα μουσείο συναισθήματος .

Μίλησα με φίλη , καλή φίλη ...( Ξέρετε αυτές οι φιλίες που μετράνε είκοσι χρόνια και ....) Είχε γυρίσει μόλις απο ένα ταξίδι . Ο τόπος απο τους πιο ερωτικούς . Πήγε με τον «καλό της ». Γυρίσανε και ένοιωθε τόσο μόνη ..., έτσι μου είπε . Την αγαπάει λέει , αλλά ...αλλά δεν νοιώθει «ασφάλεια » για να ζήσει μαζί της . Γιατί ; Γιατί δεν του φτάνουν τα λεφτά . Ζει ακόμη στο πατρικό του με την μαμά του και τον αδελφό του . Βρίσκει έτοιμο φαγητό , ρούχα σιδερωμένα και τις δυο γάτες ταισμένες . Την αγαπάει , αλλά ...πως να «κάνει πρόγραμμα για τους δυο τους , όταν οι δουλειές δεν πάνε καλά , πως να κάνει την υπέρβαση για να ζήσουν μαζί ,αφού λέει κανένας ελεύθερος επαγγελματίας δεν ξέρει πια αν θα έχει πελάτη τον επόμενο μήνα .Την αγαπάει , λέει , πολύ αλλά , αλλά η ερωτική επαφή είναι μμμμ......τραγικά αδύναμη , γιατί , γιατί  λέει έχει άγχος για τις ανοικτές υποθέσεις ....( Πόσο γελοίο είναι αλήθεια αυτό όταν το ακούω ...Όσοι βρίσκονται σε νεκροταφεία , άφησαν πίσω τους εκκρεμότητες )

ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ « ΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ; »

Ξέρω ότι το συστηματάκι κατάφερε να εξισώσει το «καταναλώνω = υπάρχω  και για να υπάρχω ΔΕΝ δεσμεύομαι ». Η αδυσώπητη ανάγκη να εξασφαλίσεις τo ipad , το τελευταίο μοντέλο smart phone , και το ρολόι με τον χρονογράφο ....σου χαρίζει την ψευδαίσθηση της ζωής . Σε αυτή την «ζωή » δεν χωράει δέσμευση . Αποκλείεται να δεσμευτείς σε ανθρώπους και ιδεολογίες . Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο ή μια ιδέα δεν κάνεις , όπως πολύ σοφά μου έγραψε ένας φίλος , λογιστική .Η λογική δεν μπορεί να πάρει αγκαζέ το συναίσθημα και η αγάπη είναι συναίσθημα . Για να ζήσεις με αυτόν που αγαπάς , αν αγαπάς , ακους την καρδιά σου σε σημείο που να ξεπεράσεις ότι.... τα πουκάμισά σου μπορει να χρειαστεί να τα σιδερώσεις μόνος σου . Η αγάπη , το πάθος και ο έρωτας δεν συμπορεύονται με «συγυρισμένα συρτάρια σκέψης ». Είμαστε τόσο μόνοι , όσο μας αξίζει γιατί ανταλλάξαμε τον έρωτα με την υψηλής ευκρίνειας τηλεόραση . Είμαστε άδειοι απο ιδεολογίες γιατί εκείνοι που επαναστάτησαν το 1821 , κλείδωσαν την λογική στο πιο απρόσιτο κελί και....επαναστάτησαν .

Όταν σ αγαπάω , αν σ αγαπάω , εγκαταλείπω το παστίτσιο της μανούλας και δέχομαι να έρθω μαζί σου ,αποφασίζοντας ότι θα  βράζω μακαρόνια νηστίσιμα . Όταν σ αγαπάω , δεν πιάνω να κάνω ισολογισμούς και προσθαφαιρέσεις , ούτε πολλαπλασιασμούς . Όταν σ αγαπάω δεν με νοιάζει αν τα ‘φέρνω ‘ εγώ ή εσύ ...Όταν σ αγαπάω δεν βάζω ΑΝ .....γιατί με το ΑΝ δεν είναι έρωτας , ούτε αγάπη , είναι συνεταιρισμός ....Και αν είναι συνεταιρισμός ε ...δεν αγαπάς ρε φίλε

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Σχέσεις
Συντακτική Ομάδα
28/03/14 00:20
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Τα SOS της παιδικής διατροφής

Η διατροφή του παιδιού, κατέχει μία από τις top θέσεις στη...

Διαβάστε περισσότερα...
19η Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση

Με αφορμή την 19η Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση...

Διαβάστε περισσότερα...
"5 τρόποι να ξετρελανεις έναν άνδρα στο κρεβάτι"

1. Οι άντρες συχνά λατρεύουν να επιδεικνύουν σε κάθε φάση της ζωής...

Διαβάστε περισσότερα...