Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Πανεύκολο γλυκό γιαουρτιού με σοκολάτα!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική

Ένα πολύ εύκολο και νόστιμο γλυκό!Απολαύστε το και εσεις!!!

Υλικά  (Μερίδες: 6)

2 πακέτα μπισκότα σοκολάτας
2 κουτιά ζελέ ανανά
1 κιλό γιαούρτι πλήρες
1 κ.τ.σ μαύρη ζάχαρη
1 κονσέρβα κομπόστα
λικέρ της αρεσκείας σας
λίγο γάλα
1 σοκολάτα κουβερτούρα
αμύγδαλο τριμμένο

Εκτέλεση

Σ” ένα πυρέξ στρώνουμε τα μπισκότα αφού πρώτα τα έχουμε ποτίσει ελαφρώς με το λικέρ και με λίγο γάλα.
Ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες διαλύοντας και τη ζάχαρη.
Τοποθετούμε σ” ένα μεγάλο μπολ το γιαούρτι και ανακατεύοντας ρίχνουμε σιγά σιγά και το ζελέ.
Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα φρούτα τις προτίμησής μας.
Περνάμε μια λεπτή στρώση από την κρέμα πάνω στα μπισκότα και τρίβουμε λίγη κουβερτούρα ξαναβάζουμε άλλη μια στρώση μπισκότα και όλο το υπόλοιπο από πάνω.
Τρίβουμε την υπόλοιπη σοκολάτα και γαρνίρουμε με το τριμμένο αμύγδαλο!

Διάρκεια: 10 λεπτά προετοιμασία & 3 ώρες στο ψυγείο για να δέσει



lovecooking.gr

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
16/03/14 00:42
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...