Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Πρασοτυρόπιτα, η τέλεια!!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική

Υλικά:

1 πακέτο φύλλο χωριάτικο για πίτες
1 κιλό πράσα μόνο το άσπρο μέρος σε λεπτές ροδέλες
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό τριμμένο
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
2 αυγά
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο+για το άλειμμα των φύλλων
300γρ φέτα τριμμένη
Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα πράσα και τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν
Αποσύρουμε από την φωτιά και αφήνουμε λίγο να κρυώσει
Προσθέτουμε τον μαιντανό,τον άνηθο,την φέτα,φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα,ελέγχουμε αν χρειάζεται αλάτι και ανακατεύουμε απαλά χωρίς να λιώσουμε την φέτα
Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί στρώνουμε τα μισά φύλλα αφού τα λαδώσουμε ένα ένα ξεχωριστά,απλώνουμε την γέμιση και κλείνουμε με τα υπόλοιπα φύλλα επίσης λαδωμένα ένα ένα
Χαράζουμε την πίτα σε κομμάτια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια



Συνταγή και φώτο : olgascuisine.blogspot.gr


Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
11/03/14 00:34
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...