Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Μιλημένα – ξηγημένα πάμε να σας γράψω θέματα που με συντάραξαν.

Όχι ότι θα το πάρω προσωπικά , αλλά ο εκδότης μας από την προσωπική του σελίδα στο fb μας ενημέρωνε ότι σε αυτό το τεύχος θα μάθουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΨΙΜΟ!!!!
Αν υποθέσω ότι θα μου ζητήσετε να γίνω γαζώτρια και να μαντάρω τις κάλτσες σας , σας ξεκαθαρίζω ότι μια lady, δεν θ αναμετρηθεί με κουβαρίστρες και δαχτυλήθρες.
Μιλημένα – ξηγημένα πάμε να σας γράψω θέματα που με συντάραξαν.

ΠΙΟ ΡΑΨΙΜΟ κύριε ΚΟΥΡΤΑΚΗ μου ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΤΑΝΤΡΙΚΟ ΣΕΞ ;;;

Δεν έμαθες εκδότη μου για το ταντρικό; Θα σ’ ενημερώσω συντόμως γιατί βαριέμαι να γράψω πολλά. Την επόμενη φορά θα σου τα εξηγώ με μήνυμα στο inbox.
Ο Γιώργος και η Φαίη, μια μέρα, είχανε καλέσει μια εξειδικευμένη στο Ταντρικό σεξ, που έμοιαζε, λίγο σαν «Σουβλίτσα» . Είχε κιτρινοξανθοπό μαλλί και προφανώς από το πολύ ταντρικό που έχει βιώσει , ήταν εξαντλημένη και καθόταν στο πάτωμα.
Οι οικοδεσπότες, προφανώς για να μην την φέρουν σε δύσκολη θέση, κάθισαν κατάχαμα. Αυτή, λοιπόν, η ταντρομυημένη, εξηγούσε, αφού είχε ανάψει και κάτι φιτίλια που σιγόκαιγαν, ότι μπορεί ….ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΕΚΔΟΤΗ και μην συνοφρυώνεσαι ….ΜΠΟΡΕΙ λέει να ΚΑΝΟΥΜΕ και με την ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ …ΤΑΝΤΡΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΕΩΣ (ΤΟ ΤΑΝΤΡΙΚΟ ΠΑΝΤΑ) έως και ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!
Σιωπάς και με κοιτάς εκδότη;;;;; Κουρτάκη ξέρω ότι δεν μ’ εμπιστεύεσαι, αλλά το είδα. Ο Λιάγκας, ζήτησε (μεταξύ μας τον καταλαβαίνω …ένας βαριά εργαζόμενος άνθρωπος ε …δεν μπορεί να είναι στο μαναφούκι  περισσότερο από κάτι λεπτά …..μην λέμε και μ@@@@ς) να μάθει πως ….διευρύνεται η διάρκεια .
Αυτή λοιπόν η «Σουβλίτσα που από την πολύ καθυστέρηση στην κορύφωση …προφανώς μιλούσε με χρονοκαθυστέρηση ….» τι είπες εκδότη ότι ζηλεύω ..Καλά ας κρίνει το κοινό …
Λοιπόν αυτοί , οι ταντρόφιλοι , οι φίλοι του ταντρικού δηλαδή , αν φτάσουν στις τρεις ώρες και είκοσι λεπτά , το διαδίδουν σαν ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα αν πιάσω να το επεκτείνω βάσει βιωματικών εμπειριών θα με αποκαλέσεις προστυχάτζα και θα πιαστούμε πάλι να εξηγούμε τ αυτονόητα.
Συγνώμη κούκλα μου, (στην δασκάλα του Ταντρικού αναφέρομαι) αλλά στον κύκλο μου (βλέπεις εκδότη πόσο κυρία είμαι) ε …που δεν έχουμε ζήσει και λίγα στην ζωή μας …το έχουμε χτυπήσει και πρωτάθλημα και χωρίς την βοήθεια φρούτων. Σιγά μην καθάριζα μανταρίνια πριν ….Τι λες κούκλα μου ; Η διάρκεια εξαρτάται από το πώς να το εξηγήσω που να μην με λογοκρίνει ο Φουσκίδης….Από την  ΚΑΨΑ (ευτυχώς βρήκα λέξη που περνάει …) καλοκαίρι μετά από μαργαρίτες, ( δεν εννοώ τα λουλούδια ) ….το κρατήσαμε το θεματάκι , όσο περίπου κρατάει η λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης ( Θεέ μου συγχώρα με ) ….
Μήπως εκδότη να ξανασκεφτείς ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ για το «ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΨΙΜΟ» να πιάσω μια ενότητα που αφορά το ΘΕΜΑ , χωρίς απαραίτητα να τα τρώμε τα φρούτα ή να καίμε χορτάρια στα πατώματα;;;;


ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Να συγχαρώ έναν κρατικό φορέα υγείας (συγνώμη που δεν θυμάμαι ακριβώς το ονοματάκι του) αλλά με ξετρέλανε το τηλεοπτικό μήνυμα.

ΑΦΟΡΑ ΤΟ AIDS!!!
Στην οθόνη της τηλεόρασής μου, εμφανίζεται μια κάρτα και ακούγεται μια φωνή. Διαβάζω και ακούω
«Ξέρετε για το HIV.....(συνεχίζει η φωνή και αρχίζουν γράμματα στην κάρτα να ..τρέχουν) To ΗΙV ευθύνεται για τον Καρκίνο στον φάρυγγα , το συκώτι, τον πρωκτό , τις αιμορροΐδες , την σύφιλη , τον καρκίνο στο πάγκρεας , τον καρκίνο στον οισοφάγο ......( σταματάει ν ακούγεται η φωνή μεσολαβεί παύση ....μαρτυρική παύση όμως και ΜΕΤΑ) ακούμε ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ .....»

Μα ΠΟΣΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ το βρήκα αυτό το κοινωνικό μήνυμα .Είναι εντελώς βέβαιο ότι χιλιάδες άνθρωποι που νοιώθουν λίγο άσχετοι , με το που βλέπουνε ότι θα κουφαθούν , θα τυφλωθούν , θα πάθουν λέπρα , χολέρα , σύφιλη και πέντε καρκίνους , με απίστευτη χαρά και προθυμία , θα ζητήσουν να μάθουν περισσότερα για τον HIV.

ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΑ ΜΙΛΗΣΕ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑ για τον ΚΟΛΝΤΕΜΠΕΛΑ που υπήρξε πρώην σύζυγός της.

Είπε το Χριστινάκι, ότι εκείνη ήθελε να κάνει δεύτερο παιδί , χωρίς να την νοιάζει η σιλουέτα της , αλλά τόσο ο Κολντεμπέλα , όσο και ο αδελφός του , είχαν θέμα γονιμότητας.
Η αλήθεια είναι ότι με βασάνιζε χρόνια τώρα , ο λόγος που δεν έκανε δεύτερο παιδάκι η Χριστίνα. Επιπόλαιη όπως είμαι , δεν στάθηκα να ερευνήσω το συμβάν. Καλά τόσα χρόνια ΔΕΝ βρέθηκε ένας να μιλήσει στον Κολντεμπέλα για το ΟΖΟΝ και τον υπέροχο ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΦΙΚΙΩΡΗ , ο οποίος υποστηρίζει χρόνια ότι η θαυματουργή αυτή ουσία , που θεραπεύει από μυρμηγκιά , μέχρι προβλήματα ολιγοσπερμίας …Α συγνώμη αλλά ο ντόκτορ χρόνια τώρα , ΔΙΑΛΑΛΕΙ  τα ευεργετικά αποτελέσματα.

ΚΟΥΙΖ

Παρουσιαστής εξαιρετικά γνωστός στο πανελλήνιο, πήγαινε συχνά στην αίθουσα του σταθμού όπου παρουσίαζε ειδήσεις, τρώγοντας τυρόπιτα και πίνοντας σοκολατούχο γάλα. Ζητούσε από πολύ συχνά, έως συ χνο τα τα, από την μακιγιέζ να τον ξεματιάσει. Η κοπέλα δεν ήξερε αλλά ....τι να κάνει , έπαιζε τον ρόλο της ξεματιάστρας. Αποτέλεσμα . Εκείνος υποστήριζε ότι καμιά δεν μπορούσε να τον ξεματιάσει καλλίτερα απο εκείνη και την μητέρα του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΟΜΜΩΤΕΣ – ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ της υπέροχης βίλας του ζεύγους Κωστόπουλου στην Μύκονο

Πείτε μου τώρα, ΠΟΣΟ ΤΡΕΛΛΟΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ είναι όσοι θα ΠΑΝΕ βλέποντας, αυτά τα δύο αγόρια ( !!) να κάνουν ντεκαπάζ στον έναν από τους δύο. Αν είναι με τέτοιο μαλλί να γίνεσαι κοσμοαγάπητος, παρατάω τον υπολογιστή και πιάνω το πινέλο ...Μόνο τους συναδέλφους στον όμιλο να κρεπάρω , ένα διάρι στο Κορακοχώρι το πήρα σε τρίμηνο ε;;;;;
Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΛΑΤΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΔΩΡΕΑΝ ΒΑΦΗ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΟΛΚΑ

Την είδα στην Ελεονώρα Μελέτη με μαλλιά μακριά και ξανθά. Αλεξάνδρα μου, με ξέρεις εμένα με την εμμονή του μαλλιού. Προτείνω ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΦΗΣ. Δύο χρώματα προτείνω: Η Κόκκινο ή Καστανό και κοντό καρέ. Αυτό που κυκλοφορείς τώρα, είναι άκυρο. Παρακαλώ όπως μεριμνήσετε.

Ο ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΙΑ (παρουσιαστής ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος) που «ενημερώνει» από την συχνότητα του ΕΨΙΛΟΝ

1.   Βλέποντάς τον αισθάνεται, το αισθάνομαι ότι το αισθάνεται ΑΦΤΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ !!!
Απλώς ένα σύμφωνο ή ένα φωνήεν δεν είναι λεπτομέρεια στην λέξη σεβαστέ μου κύριε.
Άλλο δηλαδή το «Μόνος» και διαφορετική η σημασία αν μετά το πρώτο «ο» προστεθεί ένα «υ»…, άλλο το «κούκλος» και άλλο το «κουλός». Θα μου πεις τι λείπει, ένα « Κου » και μια αλλαγή τόνου. ……

2 . Mε όλο το σεβασμό στην προσπάθειά σας  και επειδή νοιώθω ότι αυτιά έχετε , λίγο αδιάβαστο μου είστε …αλλά μικρός είστε μπορείτε ακόμη να μάθετε.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ το τηλεοπτικό κοινό , πρωί – πρωί , μετά την δήλωση του Γρηγόρη Βαλιανάτου ότι είναι οροθετικός ότι το AIDS το κολλάνε οι ομοφυλόφιλοι , ενώ ….ΟΣΟΙ πάνε με ΓΥΝΑΙΚΑ …τίποτις.
Λοιπόν ….επειδή μπορεί ν ακούνε άμυαλα αγόρια και άβγαλτα όπως εσείς , πριν πετάξετε «ΡΟΥΚΕΤΑ» ρωτήστε γιατρό, ας είναι και οδοντίατρος ακόμη και  κτηνίατρος να είναι ,θαύμα θα σας πληροφορήσει.
Ξέρετε πόσες κυρίες που προσφέρουν σεξ, χωρίς να είναι δηλωμένες, είναι φορείς του AIDS, στις οποίες πηγαίνουν άμυαλα αγόρια …και ζητάνε  σεξ χωρίς προφυλακτικό; Μετά μια χαρά το κάνουν και με την αρραβωνιάρα τους …ή με την σύζυγο.
Το 1985 πίστευαν κάποιοι στην χώρα ότι το AIDS κυκλοφορεί στην Αιτή και είναι νόσος των ομοφυλόφιλων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑΡΑΞΑΝ ΤΑ ΤΣΑΚΡΑ ΜΟΥ
1 Το σπίτι της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λεο Πατίτσα έχει στο ημιυπόγειο play room και η επίπλωση είναι λέει σε χρώματα του μαύρου και του άσπρου.
2 Η κρίση γεννάει ευκαιρίες. 18,5 εκατομμύρια του δίνανε, έμαθα από την εκπομπή της Ελεονώρας, του Κωστόπουλου ν αγοραστεί το σπίτι στην Μύκονο (που ακριβώς σπίτι δεν το λες …μια χερσόνησος είναι ολόκληρη με κτίσματα που θυμίζει από ψηλά κωμόπολη) και τελικά  έκλεισε στα 5,5 εκατομμύρια …
3. Η Ζέτα Μακρυπούλια τελικά είναι η μόνη ελληνίδα εργαζόμενη που έχει τόσες προτάσεις μέσα στην κρίση . Αλλά και εκείνη μεγαλόψυχη. Έκανε δηλώσεις πριν κάνουν τα κανάλια (mega και ant1) Οι εργαζόμενοι στις υπάρχουσες εκπομπές θα ήθελαν να στείλουν παξιμάδια στο Ζετάκι.
4. Βιολογικά προϊόντα θα παράγει το ζεύγος Μενεγάκη – Παντζόπουλου. Μμμμμ….το έκανε πρώτος ο Ιορδάνης Παπακυριακού στις ζαρτινιέρες του και μας έφερνε μελιτζάνες και χωρίς να τις χρεώνει.

Συντακτική Ομάδα
24/02/14 00:21
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>