Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Η Φασίνα

Η ΦΑΣΙΝΑ
Γράφει η Νανά Παλαιτσάκη
 
Τα νύχια των ποδιών μου αυτή την στιγμή που γράφω πονάνε στα σημεία επαφής με το δέρμα.
Σήμερα αποφάσισα να ξεκινήσω την μέρα μου, με ένα «μαζεματάκι» στο σπίτι. Ξεκίνησα στις 12 το μεσημέρι και είναι εννέα και είκοσι το βράδι που απλώς έχω αφήσει κάτι παραπάνω από τα μισά για να έρθει η Αννούλα που με βοηθάει αύριο γιατί, εξαντλήθηκα.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΡΩΙΔΕΣ!
Όχι απλώς θα το γράψω, με σπρέυ θα το ψεκάσω και θα παρελάσω μόνη μου στο Σύνταγμα, όπου κάθε σαλεμένος έχει και ένα πόστο, για την ελληνίδα ηρωίδα νοικοκυρά ΔΕΝ είδα κανέναν να διαδηλώνει.
Θα πρότεινα σε έναν άντρα και το γράφω με εξαιρετικά καλή πρόθεση, γιατί τους άντρες τους αγαπάω και τους συμπονώ και πάρα πολύ, να κάνουν μία μέρα την ζωή μιας γυναίκας. Να δουλέψουν  όσο και η πωλήτρια, ας πούμε γυναίκα τους, η ή υπάλληλος τραπέζης  και μετά να μαγειρέψουν, να βάλουν πλυντήριο, να ρίξουν μια ηλεκτρική σκούπα για τα «χοντρά», να σερβίρουν τα παιδιά και το έτερο ήμιση, να τηλεφωνήσουν στην μητέρα για να τσεκάρουν τα χάπια που παίρνει από το φαρμακείο, να ξεχωρίσουν τα μαύρα από τα άσπρα, να σιδερώσουν  το σιχαίνομαι πιο πολύ και από το να δω σαμιαμίδι να ανεβαίνει στο αφτί μου), να σφουγγαρίσουν, να πλύνουν τις βεράντες αφού πριν έχουν μαζέψει τα φύλλα, να σενιάρουν τα ντουλάπια, να μαζέψουν το τραπέζι, να πλύνουν τα πιάτα, να αλλάξουν σακούλες στους σκουπιδοτενεκέδες, να βγάλουν τον σκύλο έξω, να πάνε σούπερ μάρκετ, να περάσουν από το περίπτερο, να μιλήσουν με την πεθερά που πήρε να μάθει «τι φάγανε», να στριμώξουνε σε όλη αυτή την χαλαρή κατάσταση και ένα μανικιούρ, να πάνε το παιδί στο πάρτυ......
Εγώ το Σάββατο αποοοοοολαυτά, τα μόνα που δεν έκανα είναι να πάω παιδί σε πάρτυ και να τηλεφωνήσω σε πεθερά γιατί είμαι ελεύθερο κορίτσι ή έτσι τουλάχιστον νομίζω. Απλώς έχω πέντε σκυλιά και ένα γάτο. Πήγα βόλτα τα τρία σκυλιά και δεν έχω τύψεις για τον γάτο, ούτε για τα άλλα δύο.
Ο ΑΝΤΡΑΣ αν υπάρχει στην ζωή μιας γυναίκας, ΣΥΝΗΘΩΣ, θα πλύνει το αυτοκίνητο, θα πάει για ποδόσφαιρο, θα πάει να δει την μαμά του, άλλοι το κάνουν κάθε μέρα, άλλοι το κάνουν το ΣΚ, θα ψάξει να βρει την μπαλαντέζα την κίτρινη που «του την έχασε η γυναίκα», θα «δουλέψει» στον υπολογιστή , πιθανόν να πάρει την μηχανή αν έχει καλό καιρό να πάει μια βόλτα για να χαλαρώσει και θα είναι μετά απ’ όλες αυτές τις δραστηριότητες κουρασμένος.
Η ΚΑΤΑΡΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ είναι ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΟ ΣΚ
Δεν γράφω να αρρωστήσει το παιδί, ούτε τα παιδιά. ΈΝΑΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι το ξεπερνάς μόνο αν έχεις δουλέψει πολύ με τον εαυτό σου σε συνδυασμό με πολλά βιβλία που έχουν να κάνουν με την αυτογνωσία!!!!
(Υπάρχουν οι εξαιρέσεις για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα), αλλά:
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ = ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Καταρχάς με δέκατα, νομίζει ότι είναι ετοιμοθάνατος
Η μαμά του, αν δεν έχει καταφθάσει , για να καθίσει δίπλα του σε μια μπερζέρα με το γατί της αγκαλιά δίνοντας οδηγίες, θα τηλεφωνεί κάθε μισή ώρα.
Καλύτερα να περάσεις οστρακιά στα 40, παρά να σου αρρωστήσει ο άντρας το ΣΚ που πρέπει αναγκαστικά να είσαι σπίτι και όχι στην δουλειά. Αυτό που είναι αδυσώπητο είναι η γκρίνια. Ο τελειότερος τρόπος αντιμετώπισης είναι να δείχνεις κουφή, αλλά χαμογελαστ.ή
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ και δείξεις ότι δεν ξέρεις να εξετάζεις την κοιλιά του, τον λαιμό του, να ψηλαφείς του λεμφαδένες του, να παίρνεις τον σφιγμό του, να μελετάς την καμπύλη πυρετού, ο οποίος αν κινείται ανάμεσα  στο 37 και οκτώ έως 38 και μισό, θα περάσεις ένα ΣΚ, δυστυχίας. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ και σε ακούει να μιλάς στο τηλέφωνο ενημερώνοντας τις φίλες σου ότι «έχει ένα κρυωματάκι με δεκατάκια»....Καλύτερα να σε πιάσει στο κρεβάτι με άλλον, παρά να ανακοινώνεις ότι «έχει δεκατάκια» την στιγμή που εκείνος νοιώθει ότι του βγαίνει η ψυχή!!!!! 


Συντακτική Ομάδα
02/02/14 00:14
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>