Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Μπισκοτάκια Nutella's μόνο με 3 υλικά, έτοιμα σε 6 λεπτά!!!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Πανεύκολα και πολύ γευστικά  μπισκοτάκια nutella’s!!!

Υλικά 

3/4 φλυτζάνι πραλίνα φουντουκιού  
1 φλιτζάνι αλεύρι 
1 αυγό 
12 κουταλάκια του γλυκού πραλίνα φουντουκιού ,καταψυγμένη, για τη γέμιση.

Eκτέλεση 

Καταψύχουμε τα 12 κουταλάκια του γλυκού πραλίνα από την προηγούμενη μέρα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 ° C. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε μαζί την πραλίνα φουντουκιού με το αυγό. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. 

Παίρνουμε με ένα μικρό κουταλάκι του γλυκού ζύμη σε μια μπάλα και την ισιώνουμε στην παλάμη μας. Βάζουμε ένα κουταλάκι του γλυκού παγωμένη πραλίνα φουντουκιού στο κέντρο του μπισκότου. Παίρνουμε με ένα δεύτερο μικρό κουταλάκι του γλυκού ζύμη και την ισιώνουμε με την παλάμη μας. Τοποθετούμε τη ζύμη πάνω από τη πραλίνα φουντουκιού και πιέζουμε τις άκρες σαν ραβιόλια . 

Ψήνουμε για 6-8 λεπτά. 

Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη. 


Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
30/01/14 00:16
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...