Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Οι κακοήθειες της Ελεονώρας και το δράμα μιας κερατωμένης

Ήμαρτον συγχωριανοί, λίγο έλεος στο ξανθό – ξωτικό (σχεδόν) κορίτσι που ονομάζεται Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η εκπομπή της Ελεονώρας, την Τετάρτη στις 22 του μηνός, έκανε live μικροχειρουργική επέμβαση, «καρέ – καρέ» στην αλογοουρά της Σπυροπούλου, που περνούσε, (η αλογοουρά, μαζί με την Κωσταντίνα) πίσω από το κεφάλι (χωρίς αλογουρά) της Κατερίνας Καραβάτου.

Τέτοιο πλάνο σε αργή κίνηση, έχω να δω, σε κατά συρροή επαναλήψεις από τα πλάνα για την δολοφονία του Κένεντυ..

Για όσες και όσους έχετε χάσει την κύρια ειδησεογραφία, έγινε μια πρεμιέρα στο θέατρο Αλίκη. Η παράσταση λέγεται «ψύλλοι στα αυτιά». Αυτό το μάθαμε παρεμπιπτόντως, διότι σιγά μην ασχολούμαστε με τις θεατρικές παραστάσεις, όταν συγκαλούνται οι: ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ, η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ και το ξανθό, όμορφο, «παρεξηγημένο» και κατατρεγμένο από πολλές μεγαλοκοπέλες που ζηλεύουν τα νιάτα της, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ

Το κανάλι ΣΤΑΡ, ο αρχισυντάκτης Θέμης Μάλης (γιατί αυτός είναι ο εγκληματίας) με την παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, τον υποχθόνιο Σπύρο Σιγούρο, με την μουχρίτσα Ανθή Βούλγαρη, επιχειρούσαν ξαναπροβάλλοντας πλάνα που ήταν σε πιο αργή κίνηση, από το να ήταν ΣΤΑΤΙΚΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ, ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, απέφυγε την Κατερίνα Καραβάτου.

ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ ΕΧΩ,

Κατάλαβα ότι η ΜΕΝ Κατερίνα Καραβάτου, στράφηκε προς τους δημοσιογράφους για δηλώσεις, ενώ η Κωνσταντίνα πιο σεμνή, πιο low profile, πιο μμμμ…απλή, επέλεξε να προσπεράσει τις κάμερες, χωρίς κομπασμούς, χωρίς πόζες, χωρίς μούτες, χωρίς να έχει μπουκλάρει το μαλλί (η αλογοουρά σημείο κατατεθέν της απλότητάς της) αφήνοντας πεδίο ελεύθερο σε όσους, ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ για την ΠΡΟΒΟΛΗ!!!

Η Κωνσταντίνα άλλωστε σύμφωνα με τις δηλώσεις της, θέλει να συζητιέται για την δουλειά της και όχι για οτιδήποτε άλλο, καθώς «κούνια που σε κούναγε» Ελεονώρα μου, μας κάνεις και το κορίτσι «με γαλλικά, πιάνο, Ιταλικά και καλιαρντά» αλλά… το ΩΘΟΥΣΕΣ το θέμα για να προκύψει ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑΚΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ με το κορίτσι που είναι και μικρή και ξανθιά και φίλη της Ελένης (και για να την επιλέξει η Ελένη ως φίλη… κάποιο ταλέντο θα είδε) και μην νομίζετε ότι ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ που καταλαβαίνει ότι ο Ξηρός, ο Χριστόδουλος, βάφει μαλλί, θα καταλαβαίνει και την γλώσσα του σώματος μεταξύ παρουσιαστριών ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ από τα φερέφωνά σας ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΛΗ ΜΟΥ, που θέλετε να μας πείσετε ότι η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ δεν έχει ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Και ενώ δεν έφταναν τα πικρόχολο σχόλια για την Κωνσταντίνα, εξαπλώνουν την χολή τους και στην παρουσία της ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ, η οποία όπως μάθαμε πήγε με το αγόρι της στο θέατρο.

Μα είναι δυνατόν να πάω εγώ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΓΟΡΙ σε κοινωνική εκδήλωση και να ψάχνω τις κάμερες!!!!! Αυτό γίνεται μόνο όταν έχω σχέση ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ!!! Πόσο πρέπει να σας διδάξω τρόπους , όλους εσάς στην εκπομπή της Ελεονώρας.

«Γιατί, λέγανε, δεν χαιρέτισε η Ναταλία την Σπυροπούλου και την Καραβάτου;»… Γιατί, υπονοούσανε πάντα, η Ναταλία έφυγε από το «μέσα στην καλή χαρά», γιατί, (ΚΑΚΟΗΘΗΘΕΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ) πέρυσι μετά την εκπομπή, μετρούσανε τα πλάνα «αέρα»… Που για να καταλαβαίνεται και εσείς οι άμαθες από τα τηλεοπτικά, όσο βλέπουμε την εκπομπή από το καναπέ–κρεβάτι, τα πλάνα της Ναταλίας, μπορεί και να ήταν μερικές φορές ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από της Κωνσταντίνας ή της Κωνσταντίνας περισσότερα από της Ναταλίας…. Για τέτοιες μικρότητες «ψέγουν» το κοριτσάκι, επειδή είναι ντεπιντάντ, στο χώρο.

Τέλος πάντων ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΑΡ στην αρχή της σταδιοδρομίας της δέχεται αυτό το ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΧΟΛΗΣ, αλλά ας παραδειγματιστεί και η Κωνσταντίνα, από την μεγάλη θεατρίνα Αλίκη Βουγιουκλάκη που την αποδοκίμασαν όταν είχε παίξει στην Επίδαυρο!

Για να μαζεύεστε παρακαλώ, γιατί ούτε κουτόχορτο τρώμε, ούτε πρωτάρες είμαστε στην πιάτσα. Βρήκατε και τα κάνετε, ΑΙΝΤΕ. ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑ και το ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ!


ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ

Κατασυγκινήθηκα που η κυρία Σιράκ, (πρέπει να είναι πια γύρω στα 85) μόλις πληροφορήθηκε το κεράτωμα της νυν πρώτης κυρίας Βαλερί Τριεβελέρ, έσπευσε, με συνέντευξη στον τύπο, να σταθεί στο πλευρό της, νυν κερατωμένης (Αυτό το να «σταθεί » μην και το πάρετε τοις μετρητοίς).

Πείτε μου τώρα, κοβόσασταν εσείς για το τι θα έκανε η κυρία Σιράκ; ΠΟΤΕ. Μήπως δεν έχουμε τα δικά μας κέρατα ν' ασχοληθούμε; Θεόμουρλες θα ήμαστε να ασχοληθούμε και με τα ξένα… ΑΛΛΑ ΝΑ, ακόμη και στα ογδόντα φεύγα, η πρώην πρώτη κυρία, θυμήθηκε, το δικό της κεράτωμα και έσπευσε αλληλέγγυα στην νυν, προσεχώς πρώην.

ΠΗΓΕ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ…

Δεν κατάλαβα διαφορετικά κάνει τσίσα από τις εκατομμύρια άλλες κυρίες που ε… δεν το μάθαμε, μετά από προετοιμασία ΑΛΛΑ πήγαμε στην εργασία μας; ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ, αλλά πήγαμε. Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΡΙΕΒΕΛΕΡ μπήκε στο νοσοκομείο για να ξεδιαλύνει με την βοήθεια δασκάλου γιόγκα, αν μετά το κέρατο, το ανατολικό διαμέρισμα στις Βερσαλλίες, έχει καλλίτερο Φεγκ Σούι από το μέγαρο στα Ηλύσια Πεδία… ΤΙ ΔΡΑΜΑ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΠΟΝΟΣ, ΤΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ…..

Δεν μου λες μαντάμ, αν ο Ολάντ, ήταν ταχυδρόμος στην Γκρενόμπλ, θα είχες ξαπλώσει μαζί του; ΑΙΝΤΕ!

Κατά τ' άλλα την καταλαβαίνω, γιατί το έχω πάθει, αλλά λίγες ώρες μετά, έβαλα το τακούνι και χόρεψα στο σόου που παρουσίαζα τότε. Αμ πως!

Συντακτική Ομάδα
29/01/14 00:25
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>