Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Μεθυσμένη χοιρινή τηγανιά!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Ένα φαγάκι………σκέτη απόλαυση!!!

Υλικά

1 κιλό τηγανιά χοιρινή
λευκό κρασί
αλάτι, πιπέρι
ρίγανη
1 1/2 λεμόνι ,το χυμό του
λιγότερο από μισή κούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βάζουμε το λάδι μας σε κατσαρόλα να ζεσταθεί πολύ
καλά και ρίχνουμε μέσα το κρέας να σοταριστεί
καλά και να αλλάξει χρώμα.
Προσθέτουμε λευκό κρασί τόσο όσο να
μισοσκεπάζει το κρέας μας.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε το
φαγητό μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά και να
μείνει μόνο με το λάδι.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το χυμό του λεμονιού.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο!
Συνοδεύστε το με λευκό πιλάφι ή πατάτες τηγανιτές.
Είναι πεντανόστιμο!!!

magyreuontas.blogspot.gr


Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
09/01/14 00:21
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...