Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Μαλακά σοκολατάκια με αμύγδαλο και μπισκότο!!!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Μαλακά σοκολατάκια που λιώνουν στο στόμα , με αμύγδαλο και μπισκότο…απολαύστε τα!!!.

Υλικά 

400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
400 γρ. κουβερτούρα μαύρη
1 κουταλιά κονιάκ
200 γρ. αμύγδαλα 
100 γρ. μπισκότο σε κομματάκια 

Εκτέλεση 

•Σε μπεν μαρί ζεσταίνουμε το ζαχαρούχο γάλα και προσθέτουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια.
•Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει τελείως η σοκολάτα.
•Κατεβάζουμε από την φωτιά, προσθέτουμε το κονιάκ και αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
•Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αμύγδαλα ολόκληρα και το μπισκότο και ανακατεύουμε.
•Σε μία πιατέλα που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί, βάζουμε κουταλιές από το μίγμα μας για να βγουν σοκολατάκια.
•Παγώνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον.

geusis.blogspot.gr


Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
19/12/13 00:57
Αρέσει: 2 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...