Μαλακά σοκολατάκια που λιώνουν στο στόμα , με αμύγδαλο και μπισκότο…απολαύστε τα!!!.
Υλικά
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
400 γρ. κουβερτούρα μαύρη
1 κουταλιά κονιάκ
200 γρ. αμύγδαλα
100 γρ. μπισκότο σε κομματάκια
Εκτέλεση
•Σε μπεν μαρί ζεσταίνουμε το ζαχαρούχο γάλα και προσθέτουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια.
•Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει τελείως η σοκολάτα.
•Κατεβάζουμε από την φωτιά, προσθέτουμε το κονιάκ και αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
•Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αμύγδαλα ολόκληρα και το μπισκότο και ανακατεύουμε.
•Σε μία πιατέλα που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί, βάζουμε κουταλιές από το μίγμα μας για να βγουν σοκολατάκια.
•Παγώνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον.
geusis.blogspot.gr