Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Οικονομικά δώρα φέτος τα Χριστούγεννα!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Save Money
Και φέτος τα Χριστούγεννα παρ’όλο που οι οικονομικές συνθήκες είναι δύσκολες, θα μπορέσουμε να κάνουμε δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα, αν προετοιμαστούμε και δεν τ’αφήσουμε για την τελευταία στιγμή.

Η εποχή μας επιβάλλει να θυμηθούμε πως το δώρο είναι συμβολικό. Όποιας αξίας και να είναι, αν το προσφέρουμε με την καρδιά μας γίνεται ανεκτίμητο.

Αν αγοράσουμε δε τα δώρα μας, από τα φιλανθρωπικά bazaar, που γίνονται αυτές τις ημέρες, τότε θα δώσουμε διπλή χαρά. Σ’αυτόν που θα το προσφέρουμε και σε εκείνον που βοηθούμε με την αγορά μας. Και δεν ανέφερα τυχαία τα bazzar γιατί σε πολλά θα βρείτε χαριτωμένα δώρα και σε πολύ χαμηλές τιμές. Αρκεί να διαθέσετε χρόνο για να ψάξετε. 
Εκτός από τα φιλανθρωπικά, bazzar θα συναντήσετε και σε μουσεία της Αθήνας, όπου μπορείτε να βρείτε μικρά έργα τέχνης, βιβλία και άλλα αντικείμενα ιστορικής αξίας, σε χαμηλές τιμές, για να το προσφέρετε σε κάποιον που θα το εκτιμήσει. 

Ακόμη από τις online προσφορές μπορείτε να αγοράσετε ένα κουπόνι που θα παρέχει υπηρεσία σε δύο άτομα για να το κάνετε δώρο σε ζευγάρι. Ψάξτε το σας συμφέρει και θα δώσετε χαρά. 

Μπορείτε όμως να φτιάξετε μόνοι σας, τα δωράκια που θα κάνετε στους φίλους σας. Είναι κάτι προσωπικό και θα το εκτιμήσουν όλοι. Ιδέες μπορείτε να βρείτε πολλές. Από κοσμήματα μέχρι ότι άλλο μπορούν να φτιάξουν τα χέρια σας. Και αν το δοκιμάσετε θα εκπλαγείτε από το πόσα πολλά μπορείτε να φτιάξετε.

Οι filenades  δίνουν και θα δίνουν συνεχώς ιδέες, για εύκολες κατασκευές. 
Επίσης μπορείτε να φτιάξετε σοκολατάκια, παραδοσιακά γλυκά ή βασιλόπιτα και να τα προσφέρετε. Αν τα βάλετε σε ένα χάρτινο κουτί που θα γράφει το όνομα του παραλήπτη ή το επίθετο της οικογένειας που το προορίζετε, θ’αρέσει πολύ ! 
Αν δεν σας ταιριάζουν τα γλυκά φτιάξτε αλμυρό συνοδευτικό έτοιμο για ψήσιμο. Τυλίξτε το με μεβράνη και σε μία κάρτα Χριστουγεννιάτικη γράψτε τις οδηγίες ψησίματος και τις ευχές σας μαζί. Τα επόμενα Χριστούγεννα θα σας ζητήσουν το ίδιο δώρο. 

Εάν πάλι τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν να σκεφτείτε για δώρα, προσφέρετε την αγάπη σας. Είναι πάντα το καλύτερο δώρο.

Και τέλος επειδή τα Χριστούγεννα είναι γιορτή και για τους μεγάλους, μην ξεχνάτε πως οι ηλικιωμένοι το μόνο που θα θελήσουν είναι η παρουσία σας και μία ζεστή αγκαλιά.

Συντακτική ομάδα: Σοφία Θεοφάνη
Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Save Money
Συντακτική Ομάδα
10/12/12 09:39
Αρέσει: 8 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Πίσω… στο σπίτι των γονιών μου!

Στις μέρες μας κυριαρχεί η επιστροφή-συγκατοίκηση στο σπίτι των γονιών...

Διαβάστε περισσότερα...
Γυναίκα και Υγεία...

Διαβάστε περισσότερα...
ΠΟΔΗΛΑΤΟ. Κορίτσια ποδήλατο ξανά!

Όλες μας αποκτήσαμε κάποτε το παιδικό μας όνειρο ένα ποδηλατάκι!

Διαβάστε περισσότερα...