Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Αφήστε με μόνη μου επιτέλους.

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Σχέσεις Ψυχολογία
Ε μα δεν αντέχω, θα το κάνω λάβαρο το "ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΜΟΝΗ ΜΟΥ" γιατί είμαι κάτι περισσότερο από σίγουρη ότι θα με "σηκώσετε στα χέρια" .

Από το πρωί που ξυπνάς, μέχρι να κλείσει το πορτατίφ, κάποιος - κάποια - κάποιοι είναι τριγύρω σου και ζητάνε να κάνεις κάτι  ή απαιτούν να κάνεις κάτι , με αποτέλεσμα οοοοοολη μέρα όσους ξέρω στον κύκλο μου να επιχειρούμε να αποφύγουμε ρουκέτες που μας στέλνουν οι ...άλλοι.

Η κολλητή μου είναι ήρωας με την μαμά της που έσπασε τον γοφό, έχει δύο παιδιά, δύο κοπέλες των παιδιών της, ένα άντρα και μια δουλειά ..οοοοολοι κάτι ζητάνε με κορυφαία του χορού την μανούλα, η οποία έχει καταφέρει να διώξει όλες τις «γυναίκες»  αποκλειστικές, έχει κατορθώσει να αποδιοργανώσει οοοοολο το σπιτικό της κόρης της, αρνείται με πάθος να μεταφερθεί για νοσηλεία στο σπίτι της κόρης,  γκρινιάζει ατελείωτα στο σπίτι της και τηλεφωνεί στο παιδί της κάθε πέντε λεπτά, για να τις ανακοινώσει ένα σενάριο καταστροφής.

Το πρωί ξυπνάω, τα μηνύματα στα κινητά τρία...Τρεις εντελώς άσχετοι άνθρωποι, μου ζητάνε στεγνά ρουσφέτι, λες και είμαι υπουργός. Οι δύο για να είναι και σίγουροι ότι δεν τυφλώθηκα, μου τηλεφωνούνε για να έχω την ανακοίνωση και προφορικά....Το διαχειρίζομαι. Επιλέγω ταξί, αυτό είναι κυριολεκτικά άσκηση θάρρους. Ο κύριος οδηγός ακούει ντέρτι και επιμένει να μάθει από μένα γιατί ο Χατζηνικολάου πήγε στο ΣΤΑΡ. Ανάμεσα σε Στανίση, κουβέντα για Χρυσή Αυγή και με αποκλεισμένη της Βασιλίσσης Σοφίας, κατεβαίνω να το πιάσω με το πόδι.

Πίσω μου αλλοδαπή με μωρό στην αγκαλιά με ακολουθεί ζητώντας επιμόνως 50 λεπτά...Δεν οπισθοχωρεί με τίποτα. Το μωρό πνίγεται στο κλάμα εκείνη ..."κασέτα ". Δώσε 50 λεπτά για γάλα ...δεν λυπάσαι;

Περπατάω, δυο ευγενέστατες κυρίες με ρωτάνε γιατί " δεν είμαι πουθενά " ...Τους απαντάω ότι θα είμαι .....Με σταυρώνουν!!!!!!!!!!!!! Χτυπάει το κινητό. Είμαι έτοιμη να περάσω το φανάρι, δανείζομαι φιγούρες τιραμόλα, απαντώ. Είναι από δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που επιμένουν για 15η φορά να με καλούν, παρά την επεξήγηση που δίνω κάθε φορά ότι το τηλέφωνό μου είναι εταιρικό....Κλείνω. Σε λιγότερο από δύο λεπτά η θεία. Είναι σχεδόν κουφή. Φωνάζει. Μου ανακοινώνει ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΕΙ ....Με ρωτάει αν θα πάμε στην δραχμή, που το άκουσε να το λέει ένας από τους ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά μπορεί και να έκανε λάθος. Περπατάω, μια μητέρα με την κόρη της, ευγενέστατα με καλημερίζουν και με ρωτάει η μαμά, ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ Η ΚΟΡΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!!!!!

Τι να πω και εγώ σε άγνωστη γυναίκα που είναι και μάνα; Δημοσιογράφος τέτοιες εποχές κυρά μου; Καλλίτερα πεντικιούρ - μανικιουρ σε συνδυασμό με γκομενέτο που θα έχει δίκυκλο να την πηγαινοφέρνει στα ραντεβού ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ;;;;;;;  Τελειώνει ο επαγγελματικός προσανατολισμός , περπατάω. Τρεις άστεγοι κοιμούνται ( ; ) ο ένας δίπλα στον άλλον με ακρωτηριασμένα μέλη. Ευχάριστη εικόνα στο κέντρο της Αθήνας. Μήνυμα στο κινητό. Με πληροφορούν για το ποσοστό ομιλίας που κατανάλωσα.

Μπαίνω γραφείο, αρχίζω δουλειά, εισερχόμενη κλίση από φίλη ...Ψάχνει δουλειά δυο χρόνια , δεν έχει βρει, κλαίει. Τα λεφτά που έχει φτάνουν μέχρι τον Μάρτιο μου λέει . Παρηγορώ ....και υποστηρίζω φιλοσοφικά. Μπαίνω στα εισερχόμενα ...Δεκάδες βιογραφικά παιδιών που ψάχνουν δουλειά .... Κατεβαίνω να πάρω καφέ. Η κυρία που εργάζεται σ ένα μαγαζί στην στοά, με ρωτάει με εντελώς φυσικό τρόπο  αν μπορούμε να της κρατήσουμε το παιδάκι της μέχρι το κλείσιμο γιατί ΔΕΝ έχει την υπομονή ν ασχοληθεί μαζί του. Βρίσκομαι με ένα φρέντο εσπρέσο από το ένα χέρι και από το άλλο με ένα παιδί .

Το ανεβάζω στο γραφείο του δίνω χαρτιά να ζωγραφίσει, το παιδάκι είναι επηρεασμένο από τα Τούρκικα, θέλει να στήσει παράσταση στα Τούρκικα και να την παρακολουθήσουμε !!!!!

Η μαμά της κολλητής μου έχει ήδη τηλεφωνήσει τρεις φορές. Την μία για ν ανακοινώσει ότι άσχετα με την γνώμη των γιατρών, θέλει να βγει από το νοσοκομείο . Την δεύτερη φορά που τηλεφώνησε ήταν για ν ανακοινώσει ότι το στρώμα ήταν σκληρό και την τρίτη ότι οι νοσοκόμες την είχαν εγκαταλείψει......

Λίγο πιο αργά, βλέπω τρεις αναπάντητες στο κινητό μου από άγνωστο αριθμό. Απαντώ. Η ευγενέστατη κοπέλα μου ζητάει να συμμετέχω σε έρευνα για την ακροαματικότητα των ραδιοφωνικών σταθμών. Την προειδοποιώ ότι δεν έχω πολύ χρόνο. Μου ορκίζεται ότι θα με κρατήσει μόνο τρία λεπτά. Η διάρκεια του τηλεφωνήματος κράτησε είκοσι λεπτά, φτάνοντας ν απαντώ ποιούς σταθμούς ακούω από 7 το πρωί έως τη μία , από τις δύο ως τις επτά και πάει λέγοντας......

Το παιδάκι έχει πιάσει ένα κουτάλι και κοπανάει μια κατσαρόλα, η συνεργάτιδα μου, επιχειρεί να μιλήσει με την τέταρτη κοπέλα που θα φρόντιζε την μάνα της και .....αποφασίζω να δώσω τέλος στην μέρα που όλοι οι πλανήτες είναι ανάδρομοι προφανώς.

Πιάνουμε το παιδάκι από το χέρι , το επιστρέφουμε στην μαμά του και μετά από μισή ώρα έχω φτάσει σπίτι μου .

Μπαίνω μέσα και διαπιστώνω την τεράστια ελευθερία να είμαι μόνη μου. Δεν έχω παιδιά στο σπίτι για να ετοιμάζω φαγητό, ούτε άντρα. Τέλεια ...Τα σκυλιά μου κουνάνε τις ουρές τους και εγώ πιάνω το τηλεκοντρόλ κατεβάζω εντελώς τον ήχο της τηλεόρασης και ....αναστενάζω με ανακούφιση γιατί .....είμαι επιτέλους μόνη μου!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Σχέσεις Ψυχολογία
Συντακτική Ομάδα
28/11/13 02:43
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Δείτε τι... ξεσηκώνει τους άνδρες!

Είχες φανταστεί πέρα από τη συμπεριφορά σου και την ομορφιά σου τι μπορεί να...

Διαβάστε περισσότερα...
Μπαίνοντας στο μυαλό των αντρών...

Δεν είναι λίγες οι φορές που αναρωτιόμαστε. Πώς σκέφτονται άραγε οι...

Διαβάστε περισσότερα...
Φτάσε όπου δε μπορείς!

Απόσπασμα από τον πρόλογο του Ν. Καζαντζάκη στο βιβλίο του «Αναφορά στον Γκρέκο» ...«Με κοίταξες, κι ως με κοίταξες ένιωσα πως ο κόσμος ετούτος είναι ένα σύννεφο...

Διαβάστε περισσότερα...