Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Aπολαυστική Λεμονάτη Τηγανιά!!!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Πάρτε δίπλα σας ένα φρέσκο καρβέλι ψωμί και απολαύστε ζουμερές μπουκίτσες χοιρινού με λεμονάτη σάλτσα μουστάρδας! Ένα πιάτο μπουκιά και συγχώριο κυριολεκτικά! Καλή Όρεξη!

Υλικά

1 κιλό χοιρινό σε μπουκιές (λαιμος ή σπάλα)
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 πιπερια πρασινη κομμενη
1 ποτηρι  λευκό κρασί
1 λεμόνι το χυμο και το ξυσμα του
1ντοματα κομμενη σε κύβους
2 κ.σ μουστάρδα
Αλάτι πιπέρι ρίγανη

Εκτέλεση

Βάζουμε το ελαιόλαδο σε ένα φαρδυ τηγανι να ζεσταθεί πολύ καλά και ρίχνουμε μέσα το κρέας και σοτάρουμε για 4-5 λεπτά μέχρι να ροδισει καλα. Προσθέτουμε την πιπερια  και ανακατεύουμε για ακόμα 2 λεπτά. Σβήνουμε με  το κρασί. Αφηνουμε λιγο και προσθετουμε τη ντομάτα και τη μουσταρδα ανακατευωντας. χαμηλώνουμε την φωτιά, και αφήνουμε να μαγειρευτει και να να πιεί τα υγρά του και να μείνει με τη σαλτσα του. Τέλος προσθέτουμε το αλάτι,το πιπέρι τη ρίγανη,και το ξυσμα, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε και το χυμό του λεμονιού. Αφήνουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά  για άλλα 3-4 λεπτά και σερβίρουμε.

kitchen-art-stories.blogspot.gr

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
17/11/13 04:15
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...