Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Τρουφάκια με μπισκότα Oreo!!!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Για σήμερα σας προτείνουμε μια πανεύκολη γλυκιά συνταγή για τρουφάκια με μπισκότα OREO!!!

Είναι πεντανόστιμα, πανεύκολα και θα το λατρεψούν πραγματικά μικροί και μεγάλοι!!

Τα υλικά μας:
1 πακέτο μπισκότα OREO (κατά προτίμηση τα γεμιστά)
100 γρ κρέμα τυριού
200γρ λευκή σοκολάτα





Εκτέλεση:
Ρίξτε τα μπισκότα στο μίξερ για 30 δευτερόλεπτα σε χαμηλή ένταση μέχρι να γίνουν πολύ  μικρά κομμάτια. 





Στη συνέχεια πάρτε μια μικρή ποσότητα και ρίξτε την σε ένα μπολ. Ανακατέψτε όσα μικρά κομμάτια μπισκότου έχουν  απομείνει  μέσα στο μίξερ με τη κρέμα τυριού μέχρι να απόκτήσετε ένα ομοιόμορφο σοκολατένιο χρώμα. Πάρτε με τα χέρια σας λίγο από το μείγμα και πλάστε στρογγυλές μπαλίτσες των 13 εκατ. Βάλτε τις στο ψυγείο για 20 λεπτά  να παγώσουν.





Μετά, τοποθετήστε τις μπαλίτσες σας σε μια καθαρή σκάρα, βάζοντας από κάτω της λίγο αλουμινόχαρτο. Λιώστε τη λευκή σοκολάτα και με ένα κουτάλι, περιχύστε την πάνω στα μπαλάκια μέχρι να καλυφθούν τελείως.



Λίγο πριν ‘’κάτσει’’ η σοκολάτα, πασπαλίστε τα τρουφάκια σας με τα τριμμένα μπισκότα που βάλαμε πριν στο μπολ. Αφήστε τα να κρυώσουν λίγο και απολαύστε τα!!

Το πιο εύκολο και γρήγορο γλυκό!!!


icedjems

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
28/10/13 03:34
Αρέσει: 1 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...