Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Ποια ATM δεν θα δίνουν χρήματα το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Μέσα στο τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η ενοποίηση των συστημάτων δύο τραπεζών, της AlphaBank και της Εμπορικής και γι αυτό θα υπάρξουν διαστήματα κατά τα οποία δεν θα μπορούν οι καταθέτες να εκτελούν βασικές εργασίες όπως η ανάληψη χρημάτων από ATM.

Σύμφωνα με την iefimerida, η διαδικασία ξεκινάει από σήμερα και αναμένεται να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου. Από την Τρίτη, οι δύο τράπεζες θα έχουν γίνει μια και μηχανογραφικά κάτι που θα εξυπηρετήσει αφάνταστα τους πελάτες ειδικά της Εμπορικής οι οποίοι πλέον θα μπορούν να εξυπηρετούνται για όλες τις δουλειές τους από ένα δίκτυο με τουλάχιστον 1100 καταστήματα.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, θα υπάρξουν και διακοπές ορισμένων υπηρεσιών. Για παράδειγμα, οι χρεωστικές κάρτες της Εμπορικής, (cashcards) δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αναλήψεις σε ATM άλλων τραπεζών παρά μόνο στα ATM της AlphaBank

Καθ' όλη τη διάρκεια των εργασιών της ενοποιήσεως, θα γίνονται κανονικά αναλήψεις από ΑΤΜ με όλες τις κάρτες εκδόσεως Alpha Bank, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν περιορισμοί στις λοιπές συναλλαγές μέσω ΑΤΜ και άλλων εναλλακτικών δικτύων, που όμως θα αποκατασταθούν πλήρως το συντομότερο δυνατόν.

Από το Σάββατο 26 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, δεν θα λειτουργήσουν τα Καταστήματα διευρυμένου ωραρίου της Τραπέζης, συμπεριλαμβανομένου του Καταστήματος του Αερολιμένος Αθηνών.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου έως το πρωί της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου 2013, οι βασικές συναλλαγές (αναλήψεις, ερωτήσεις υπολοίπου) με κάρτες εκδόσεως πρώην Εμπορικής Τραπέζης θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω του δικτύου των 1.310 ΑΤΜ της Alpha Bank και όχι από τα ΑΤΜ άλλων τραπεζών.

Η λειτουργία των καρτών εκδόσεως πρώην Εμπορικής Τραπέζης θα διακοπεί μεταξύ 4.00π.μ. και 10.00 π.μ. της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου.

Από τις 8.00μ.μ. της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου 2013, θα διακοπεί οριστικά η λειτουργία των υπηρεσιών Emporiki e-Banking, Emporiki Mobile Banking και Emporiki Phone Banking. Από τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013, οι πελάτες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της πρώην Εμπορικής Τραπέζης θα εξυπηρετούνται από τις υπηρεσίες Alpha Web Banking, Alpha Μobile Banking και Alpha Phone Banking αντιστοίχως.

Από τις 4.00μ.μ. της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου 2013, δεν θα είναι πλέον δυνατή η πρόσβαση στην υπηρεσία Μαζικών Πληρωμών της πρώην Εμπορικής Τραπέζης (Emporiki e-business pay). Από τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013, η υπηρεσία θα ενταχθεί στο ενιαίο περιβάλλον συστημάτων της Alpha Bank.

Η υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου της πρώην Εμπορικής Τραπέζης (Emporiki Secure e-Commerce) θα ενταχθεί στο ενιαίο περιβάλλον συστημάτων της Alpha Bank την εβδομάδα 21-25 Οκτωβρίου 2013.

Όλοι οι Πελάτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται από την ενιαία Υπηρεσία Τηλεφωνικής Εξυπηρετήσεως της Alpha Bank στα τηλέφωνα 801 11 326 0000 (από σταθερό και κλήσεις από την Ελλάδα) και +30 210 326 0000 (από κινητό και κλήσεις από το εξωτερικό).

Συντακτική Ομάδα
25/10/13 16:06
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>