Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Τι να προσέχω όταν ψωνίζω σε outlet store

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Save Money
Πρόσφατα πήγα σε ένα κατάστημα outlet επώνυμων ρούχων, ν’αγοράσω ένα τζιν παντελόνι, προσδοκώντας στη μεγάλη έκπτωση από την αρχική τιμή αλλά και στην ανάλογη καλή ποιότητα με την επωνυμία του προϊόντος.

Έμεινα έκπληκτη να κοιτάζω και να ξανακοιτάζω το τζιν που βρήκα, γιατί μου φαινόταν αισθητά διαφορετικό και εννοώ χαμηλότερης ποιότητας από εκείνο που είχα αγοράσει πριν από δύο χρόνια από το κατάστημα που βρισκόταν, τότε, κοντά στο σπίτι μου. 

Όπως αποδείχθηκε, δεν ήμουν λάθος, γιατί στη συνέχεια έμαθα, πως οι εταιρίες πολλές φορές κατασκευάζουν ρούχα ειδικά για τα outlet stores, τα οποία είναι διαφορετικής ποιότητας από ό,τι είναι στα κανονικά καταστήματα. Άρα πρέπει να ρίχνουμε διπλή και τριπλή ματιά πριν αγοράσουμε.

Οι έμποροι επίσης ξέρουν ότι ψάχνουμε για την καλύτερη τιμή στα outlet stores, και πολλοί προσπαθούν να κάνουν αυτές τις εκπτώσεις να φαίνονται ακόμη καλύτερες. Βλέπουμε συχνά προτεινόμενη λιανική τιμή από τον κατασκευαστή, αλλά σπάνια, ακόμα και σε κανονικό μαγαζί, ισχύει αυτή η τιμή. Για να μην εκπλαγούμε όταν ανακαλύψουμε ότι η έκπτωση δεν ήταν τόσο μεγάλη, ας συγκρίνουμε τις τιμές εκ των προτέρων.

Ίσως αν γίνουμε μέλος των «κλαμπ» που έχουν οι εταιρίες των outlet stores να ενημερωνόμαστε μέσω των δελτίων τύπου για τις ειδικές εκδηλώσεις με αποκλειστικές προσφορές, γιατί αυτό θα μας συμφέρει περισσότερο.

Πάντα πίστευα, πως οι καλύτερες τιμές είναι σε ρούχα εκτός εποχής. Αγοράστε τον χειμώνα καλοκαιρινά και το καλοκαίρι τα ρούχα του χειμώνα. Οι τιμές είναι πραγματικά χαμηλές.

Ακόμη στα outlet stores για να βρείτε αυτό που θέλετε και στην τιμή που το θέλετε, μην πηγαίνετε σε ώρες και ημέρες που έχει πολύ κόσμο. Δεν θα μπορέσετε να ψάξετε όσο χρειάζεσθε και θα περιμένετε πολύ ώρα στα δοκιμαστήρια. Οι καθημερινές είναι οι καλύτερες ημέρες.

Μην διστάσετε να ρωτήσετε το προσωπικό για την «αξία» της προσφοράς, μπορούν άλλωστε να σας δώσουν και άλλες πολύτιμες πληροφορίες. 

Τέλος μην πέσετε στην παγίδα της ημερήσιας εκδρομής, γιατί θα φύγουν τα χρήματα από το πορτοφόλι σας, χωρίς να το καταλάβετε.

Τα outlet stores συμφέρουν και δημιουργήθηκαν και για το δικό μας όφελος, αλλά ας έχουμε στο μυαλό μας όλα τα παραπάνω πριν την επόμενη αγορά μας!

Συντακτική ομάδα: Σοφία Θεοφάνη
Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Save Money
Συντακτική Ομάδα
28/11/12 08:44
Αρέσει: 3 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Πίσω… στο σπίτι των γονιών μου!

Στις μέρες μας κυριαρχεί η επιστροφή-συγκατοίκηση στο σπίτι των γονιών...

Διαβάστε περισσότερα...
Γυναίκα και Υγεία...

Διαβάστε περισσότερα...
ΠΟΔΗΛΑΤΟ. Κορίτσια ποδήλατο ξανά!

Όλες μας αποκτήσαμε κάποτε το παιδικό μας όνειρο ένα ποδηλατάκι!

Διαβάστε περισσότερα...