Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Μπριός με ζαμπόν και κασέρι

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Μια τέλεια, πεντανόστιμη και προπάντων πανεύκολη συνταγή!

Υλικά

Αλεύρι 500γρμ.
Σπορέλαιο 45 γρμ.
Νερό 125ml χλιαρο
Γάλα 125ml
Ζάχαρη 50γρμ χλιαρο
Αλάτι 10γρμ.
Μαγιά 12 γρμ. νωπη
Για την γέμιση
Ζαμπόν ,γκούντα,λουκάνικο η ότι άλλο θέλουμε

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα μπωλ το γάλα την μαγιά την ζάχαρη και 50 γρ. αλεύρι και αφήνουμε για 20 λεπτά.
Στην συνέχεια ρίχνουμε μέσα στο μείγμα μας
το νέρο το σπορέλαιο το αλάτι και τόσο αλεύρι ώστε να έχουμε μια μαλακή και αφράτη ζύμη.
Αφήνουμε σκεπασμένη να διπλασιαστεί σε όγκο,και στην συνέχεια κόβουμε μικρά κομμάτια από αυτήν, τα κάνουμε σε ότι σχήμα θέλουμε ,τα γεμίζουμε με ότι γέμιση θέλουμε και τα κλείνουμε καλά.
Τα αφήνουμε πάλι να διπλασιαστούν σε όγκο ,τα αλείφουμε με αυγό και πασπαλίζουμε με σουσάμι εαν θέλουμε.
Ψήνουμε στους 180C  για 15 λεπτά περίπου να πάρουν ωραίο χρώμα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Αλεξανδρου Μαρια

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
10/09/13 01:03
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...