Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Τυροπιτάκια Κουρού - Η πιο εύκολη και πιο νόστιμη συνταγή που υπάρχει!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Γρήγορα, πάντα πετυχημένα και πεντανόστιμα!!! 

Για τη ζύμη

1 συσκευασία φαριν απ
1 συσκευασία βιταμ (πακέτο)
1 κεσεδάκι γιαούρτι Total μπλε

Για τη γέμιση

φέτα τριμμένη
1 αυγό
πιπέρι (προαιρετικά)

1 αυγό επιπλέον

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη (προσοχή δεν προσθέτουμε τίποτε παραπάνω). Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε την φέτα με το ένα αυγό και προσθέτουμε αν θέλουμε λίγο πιπεράκι. Παίρνουμε μπαλάκια ζύμης, λίγο πιο μεγάλα από καρύδι, και τα ανοίγουμε στον πάγκο της κουζίνας με το χέρι σε στρογγυλό σχήμα. Βάζουμε περίπου ένα κουταλάκι γέμιση στην μέση και κλείνουμε την ζύμη σε σχήμα μισοφέγγαρο, πατώντας τις άκρες με ένα πιρούνι για να κολλήσουν. Βάζουμε τα τυροπιτάκια μας σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα αλείφουμε το αυγό με ένα πινελάκι. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις και στο κέντρο του φούρνου, μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφί χρώμα (ο χρόνος εξαρτάται από τον φούρνο)

Όσον αφορά την γέμιση μπορούμε φυσικά να βάλουμε εναλλακτικά μικρά λουκανικάκια προσθέτοντας λίγη κέτσαπ ή ζαμπόν και τυρί.



cookingandrandomrecipes.blogspot.gr

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
31/07/13 00:14
Αρέσει: 2 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...