Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Το μαγικό χάπι!!!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Ψυχολογία

Το σώμα μας όπως και κάθε άλλο στη ζωή, είναι ο καθρέφτης των σκέψεων και των πεποιθήσεων μας. Το σώμα μας , μιλάει πάντα. Μας στέλνει μηνύματα, αρκεί εμείς να βρούμε το χρόνο και τον τρόπο να τα ακούσουμε. Το πρόσωπο ενός ηλικιωμένου μαρτυρεί τις σκέψεις και τα συναισθήματα που κυριαρχούσαν στην διάρκεια της ζωής του..έχεις αναρωτηθεί πως θα είναι η δική σου εμφάνιση όταν γεράσεις;  Πως θα είναι το σώμα σου; Η σπονδυλική σου στήλη; 

Είναι σημαντικό να φροντίζουμε και να αγαπάμε το σώμα μας, να συμπεριφερόμαστε σε αυτό με ευγένεια και σεβασμό, να κάνουμε σκέψεις θετικές και να προκαλούμε στον εαυτό μας ότι και να συμβαίνει μέσα στη μέρα , θετικά συναισθήματα, ευγνωμοσύνη και αγάπη. Το ξέρεις πως η ευγνωμοσύνη και η αγάπη είναι η λύση για κάθε είδους πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτήν την στιγμή; Πως μπορεί να γίνεται αυτό;

Η ευγνωμοσύνη λειτουργεί μέσω του συμπαντικού νόμου και κυβερνά ολόκληρη την  ζωή μας. Σύμφωνα  με τον νόμο της έλξης, ότι σκέφτεστε και ότι αισθάνεστε αυτό και θα προσελκύσετε..

Αν σκέφτεστε δεν μου αρέσει το σώμα μου, δεν μου αρέσει η δουλειά μου, δεν μου αρέσει η σχέση μου δεν μου αρέσει η ζωή μου, δεν μπορώ να πληρώσω τους λογαριασμούς μου, δεν μπορώ να βρω τον κατάλληλο σύντροφο, νομίζω ότι πρόκειται να αρρωστήσω, η ζωή μου είναι χάος, ο γάμος μου κινδυνεύει, αυτό ή αυτή δεν με εκτιμά… τότε χρειάζεται να σας σταματήσω κάπου εδώ και να σας υπενθυμίσω ότι αν συνεχίσετε να έχετε αυτά τα συναισθήματα και αυτές τις σκέψεις , το πιο πιθανό είναι ότι θα έλκετε ακόμη περισσότερα παρόμοια βιώματα..

Έχετε σκεφτεί ποτέ για πόσα πράγματα πρέπει να είστε ευγνώμονες; Όπως έχω καταπληκτικά παιδιά, έχω ανθρώπους κοντά μου που με στηρίζουν, έχω μια δουλειά που μου προσφέρει ευχαρίστηση, περνάω τέλεια στις εκδρομές που προγραμματίζω με τους φίλους μου ή τον –την σύντροφό μου, διάβασα ένα υπέροχο βιβλίο, απόλαυσα ένα υπέροχο μπάνιο, έχω ένα πανέμορφο σπίτι, μια ζεστή αγκαλιά, ένα μυρωδάτο φαγητό, απόλαυσα έναν περίπατο στην εξοχή, φρόντισα τον σώμα μου, δέχτηκα ένα δώρο, έχω ένα υγιές σώμα, ! Δώστε όση περισσότερη ενέργεια και ευγνωμοσύνη μπορείτε  σε ότι θεωρείτε μέχρι τώρα δεδομένο στη ζωή σας! Και  θα δείτε να προσελκύετε ακόμη πιο υπέροχα πράγματα!!! Λειτουργήστε όπως ο μαγνήτης και τα μεταλλικά αντικείμενα: η ευγνωμοσύνη έχει μαγνητική δύναμη και όσο περισσότερο είναι αυτή η ευγνωμοσύνη, τόσο μεγαλύτερη αφθονία μαγνητίζετε είναι ο συμπαντικός νόμος! 

Και επειδή είναι ο συμπαντικός νόμος έτσι… Σας θυμίζω πως όσο περισσότερο δουλεύετε με αγάπη με το σώμα σας… είτε σε συναισθηματικό είτε σε σωματικό επίπεδο τα αποτελέσματα που θα λάβετε δεν  θα τα κάνει καμία μαγική γυμναστική , καμία μαγική διατροφή!!! Θα τα κάνει το μαγικό χάπι..και ποιο είναι αυτό; Η αγάπη και η ευγνωμοσύνη! Ξεκινήστε από σήμερα και αρχίστε να εφαρμόζεται στο σώμα σας αλλά και στη ζωή σας το μαγικό χάπι!!!


Χατζηγεωργάκη Έφη , Γυμνάστρια, angelic yoga instructor, master angelic reiki.
Facebook: Angelic yoga efi chatzigeorgaki
Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Ψυχολογία
Συντακτική Ομάδα
09/07/13 00:12
Αρέσει: 2 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Πίσω… στο σπίτι των γονιών μου!

Στις μέρες μας κυριαρχεί η επιστροφή-συγκατοίκηση στο σπίτι των γονιών...

Διαβάστε περισσότερα...
Ιστότοπος ενοικίασης φιλενάδας

Με μόλις 5 δολάρια ο επισκέπτης μπορεί να έχει μια ψεύτικη σχέση...

Διαβάστε περισσότερα...
ΠΟΔΗΛΑΤΟ. Κορίτσια ποδήλατο ξανά!

Όλες μας αποκτήσαμε κάποτε το παιδικό μας όνειρο ένα ποδηλατάκι!

Διαβάστε περισσότερα...