Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Το πιο γρήγορο προφιτερόλ

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
ΥΛΙΚΑ
15 μικρά κρουασάν με γέμιση κρέμας(7days)
7 φλιτζανια γάλα φρέσκο
2 κρέμες γιώτης βανίλια
λίγο βούτυρο
3 κουβερτούρες
λιγο κονιάκ
4 κουταλιές ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε κατσαρολάκι 6φλιτζ. γαλα και τα ζεσταίνουμε.στο έβδομο φλιτζάνι διαλύουμε τα 2 φακελάκια κρέμας μαζί και τη ζάχαρη.Αυτό το μειγμα το προσθέτουμε στο κατσαρολάκι και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα.Στο τέλος προσθέτουμε και τις κουβερτούρες μέχρι να πήξει αφού προηγουμένως τις έχουμε διαλύσει σε μπεν μαρι μαζί με το βούτυρο και το κονιάκ.Η κρέμα για το προφιτερόλ είναι έτοιμη!Σε μια πιατέλα βάζουμε στη μέση 4-5 κρουασανάκια και ριχνουμε λίγη σοκολάτα.Πάνω από αυτά στρώνουμε άλλα κρουασανάκια και πάλι σοκολάτα.Φτιάχνουμε δηλαδή ένα βουναλάκι με κρουασάν περιχυμένα με τη κρέμα σοκολάτα.Τρώγεται κρύο αλλά και ζεστό.Όπως και να χει είναι τέλειο!!!

Μέλος: Antonela
Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Antonela
03/11/12 11:55
Αρέσει: 9 / Σχόλια: 1
214 illianna Τρίτη, 06 Νοε 2012, 11:59

Το έφτιαξα και τα παιδιά μου το καταβρόχθισαν. Ηταν πολύ νόστιμο και πολύ εύκολο.


<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...