Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Σπιτικό μενού με 2,5 ευρώ για όλους !!!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Save Money
Είναι γεγονός ότι η κρίση δεν κοιτά πορτοφόλια και έχει πλήξει όλες τις κοινωνικές ομάδες, με αποτέλεσμα να κάνουμε περικοπές παντού και να ψάχνουμε τρόπους να περιορίσουμε τα έξοδα μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις δύσκολες συνθήκες της εποχής.

Και επειδή το φαγητό είναι πάγιο έξοδο και για την διασφάλιση του απαιτείται μεγάλο μέρος του οικογενειακού προϋπολογισμού, καλό είναι να γνωρίζετε που λειτουργούν τα 8 «στέκια» στην Αθήνα για να προμηθεύσετε το καθημερινό σας μενού με μόλις 2,5 ευρώ και μάλιστα χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα του. 

Πρόσφατα άνοιξε ακόμη  ένα «στέκι» που θα προσφέρει φαγητό με 2,5 ευρώ για όλους και όχι μόνο για άνεργους, ηλικιωμένους ή άπορους.

Πρόκειται για την «Σπιτική Κουζίνα» του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη που θα ξεκινήσει τη λειτουργία της απέναντι από το Δημαρχείο στην οδό Βρυούλων και Π. Τσαλδάρη. Η Σπιτική Κουζίνα θα λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 12.00-16.00. Εκεί μπορεί κάποιος να γευτεί ένα από τα βασικά πιάτα του ημερήσιου μενού (τέσσερα έως οκτώ), από γιουβαρλάκια και παστίτσιο, μέχρι γιουβέτσι και μακαρόνια με κιμά. Φαγητά απλά, ποιοτικά και καθημερινά που θα έτρωγε κανείς και στο σπίτι του.

Όμως ο συγκεκριμένος Δήμος δεν είναι ο πρώτος αφού «σπιτική κουζίνα» λειτουργούν ήδη εφτά Δήμοι: Αμαρουσίου, Αλίμου, Ηρακλείου, Αχαρνών, Ηλιούπολης, Νέας Σμύρνης και Δάφνης – Υμηττού, που ο κάθε δημότης και χωρίς προαπαιτούμενα ή δικαιολογητικά, μπορεί να επιλέξει μέσα από μια ποικιλία ζεστό, φρεσκομαγειρεμένο και πάνω απ' όλα πιστοποιημένο φαγητό στο συμβολικό αντίτιμο των 2,50 ευρώ ανά μερίδα.

Tο πρόγραμμα Σπιτική Κουζίνα διανύει τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του, εντάσσεται στο πλαίσιο κοινωνικής τους δράσης και έχει ήδη βρει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, καθώς δεν απευθύνεται μόνο σε οικονομικά ασθενέστερες ομάδες, αλλά και σε ανθρώπους που θέλουν να εξοικονομήσουν όχι μόνο χρήμα αλλά και χρόνο. Προμηθευτής του φαγητού είναι ο όμιλος Salas.


Financial Press

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Save Money
Συντακτική Ομάδα
30/05/13 00:03
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Πίσω… στο σπίτι των γονιών μου!

Στις μέρες μας κυριαρχεί η επιστροφή-συγκατοίκηση στο σπίτι των γονιών...

Διαβάστε περισσότερα...
Γυναίκα και Υγεία...

Διαβάστε περισσότερα...
ΠΟΔΗΛΑΤΟ. Κορίτσια ποδήλατο ξανά!

Όλες μας αποκτήσαμε κάποτε το παιδικό μας όνειρο ένα ποδηλατάκι!

Διαβάστε περισσότερα...