Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Μπουγάτσα στη στιγμή!!!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Μπουγάτσα στη στιγμή. Μια συνταγή για μια πολύ εύκολη, πολύ γρήγορη και πολύ νόστιμη μπουγάτσα. Απολαύστε τη ζεστή πασπαλισμένη με μπόλικη ζάχαρη άχνη και κανέλα.

Υλικά 
•4 φύλλα κρούστας
•200 γρ. βούτυρο αγελάδος
•3 αυγά
•1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
•1 ποτήρι φρέσκο γάλα
•1 βανίλια
•κανέλα και άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα

Εκτέλεση 
1.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. 
2.Σε μέτρια φωτιά, λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο χωρίς να κάψει.
3.Σε ένα μικρό βουτυρωμένο ταψάκι στρώνουμε τα φύλλα πατσαβουριαστά και τα περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο. Βάζουμε το ταψί στο προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε τα φύλλα για 10′, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
4.Στο μεταξύ, σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά με έναν αυγογδάρτη ή μίξερ χειρός. 
5.Περιχύνουμε ομοιόμορφα την κρέμα πάνω στα φύλλα και ψήνουμε για 20′, μέχρι να σταθεροποιηθεί και να ροδίσει. Πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη άχνη και μπόλικη κανέλα και απολαμβάνουμε τη μπουγάτσα μας ζεστή μόλις βγει από το φούρνο.

sintayes.gr

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
09/02/16 22:18
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...