Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Κάντε το καθάρισμα της κουζίνας μετά το μαγείρεμα εύκολη υπόθεση!

Σε κανέναν δεν αρέσει να καθαρίζει μετά το μαγείρεμα. Αυτές οι στρατηγικές θα σας βοηθήσουν να κάνετε το καθάρισμα της κουζίνας μετά το μαγείρεμα την πιο εύκολη υπόθεση.

Μετά το μαγείρεμα το τελευταίο πράγμα που θέλει μια νοικοκυρά είναι να πλύνει τα πιάτα και να καθαρίσει την κουζίνα (η πραγματικότητα είναι πως κάθε άνθρωπος μετά το φαγητό θέλει να ρίξει έναν υπνάκο). Δυστυχώς, όμως, το καθάρισμα είναι ένα αναγκαίο κακό που πρέπει να γίνει.

Αδειάστε το πλυντήριο πιάτων πριν το γεύμα Τσεκάρετε αν υπάρχουν ξεχασμένα πλυμένα πιάτα στο πλυντήριο πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα. Με αυτόν τον τρόπο, με το που λερώνετε ένα πιάτο, μπορείτε να το βάζετε κατευθείαν στο πλυντήριο.

Μειώστε στο ελάχιστο τα εργαλεία μαγειρέματος Χρειάζεται πραγματικά να λερώσετε όλα τα μπολάκια που έχετε; Μην ψαρώνετε από τις εκπομπές μαγειρικής που βάζουν όλα τα υλικά το καθένα στο μπολάκι του πριν ξεκινήσουν. Στο κάτω-κάτω δεν τα καθαρίζουν αυτές μετά! Αν όλα τα υλικά σας πρόκειται να μπουν στο ίδιο μπολ τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο αυτό. Κάντε το και δεν θα το μετανιώσετε.

Καθαρίζετε όσο προχωράει η διαδικασία Μπορεί να σας φαίνεται προφανές αυτό το βήμα αλλά είναι πολλές οι νοικοκυρές που λερώνουν όλα τα πιάτα του σπιτιού για να μαγειρέψουν ένα γεύμα και η κουζίνα μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο μετά το τέλος του μαγειρέματος. Αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το καθάρισμα μετά. Όσο σοτάρετε τα κρεμμύδια σας ή περιμένετε το νερό να βράσει, μπορείτε να καθαρίζετε τους πάγκους που έχετε λερώσει ή και να πλύνετε ό,τι πιάτα έχετε λερώσει μέχρι στιγμής (αν δεν έχετε πλυντήριο πιάτων). Διαφορετικά, αν δεν έχετε τίποτα να κάνετε, μπορείτε να στρώσετε το τραπέζι έτσι ώστε να είναι έτοιμο.

Έχετε τον σκουπιδοτενεκέ κοντά σας Αν έχετε τον σκουπιδοτενεκέ σας μέσα σε ντουλάπι τότε καλό είναι όσο μαγειρεύετε να τον έχετε πρόχειρο. Έτσι μπορείτε να πετάτε ό,τι δεν χρειάζεστε την ώρα που καθαρίζετε, για παράδειγμα, τα φρούτα και τα λαχανικά, αντί να κάνετε σωρούς με φλούδια πάνω στον πάγκο.

Έχετε έτοιμα τα τάπερ της αποθήκευσης Κάντε εύκολη την αποθήκευση του φαγητού που περίσσεψε μετά το γεύμα, έχοντας έτοιμα τα τάπερ στον πάγκο. Έτσι, με το που θα τελειώνει κάποιος το φαγητό του θα μπορείτε κατευθείαν να το βάζετε σε ένα από τα τάπερ αποθήκευσης.

Χρησιμοποιήστε τραπεζομάντιλα που πλένονται εύκολα Αν δεν έχετε επίσημους καλεσμένους στο σπίτι τότε δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείτε τα πιο ακριβά σας τραπεζομάντιλα. Επιλέξτε κάποιο τραπεζομάντιλο που πλένεται εύκολα (ή κάποιο από αυτά που είναι αδιάβροχα).

spirossoulis.com
Συντακτική Ομάδα
24/07/15 23:16
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>