Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Πεντανόστιμα μπουτάκια κοτόπουλο στην κατσαρόλα με λαχανικά!!!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Aπίστευτη νοστιμιά σπιτικού φαγητού με ελάχιστα λιπαρά και πλούσια γεύση!!!

Υλικά 

•6 μπουτάκια κοτόπουλο
•4 κ.σ. ελαιόλαδο
•1 σκ. σκόρδο
•2 μελιτζάνες
•2 κολοκυθάκια
•2 πατάτες
•1 σπιτικό ζωμό ψυγείου λαχανικών
•1 συσκευασία ψιλοκομμένες ντομάτες
•2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
•φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 
Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και ροδίζουμε τα μπουτάκια κοτόπουλο για 6'-7' γύρω γύρω. Προσθέτουμε το σκόρδο και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Σοτάρουμε για 4'-5' να γίνει διάφανο το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα τις μελιτζάνες τα κολοκύθια και τις πατάτες. Σοτάρουμε για 4'-5' και ρίχνουμε τον πελτέ. Τον τρίβουμε στην βάση της κατσαρόλας και αφήνουμε να ψηθεί για 1'. Προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και το σπιτικό ζωμό λαχανικών  και τρίβουμε μπόλικο πιπέρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε το φαγητό για περίπου 35'-40' (χαμηλή φωτιά) μέχρι να μαλακώσει καλά το κοτόπουλο. Τέλος πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Νερό δεν βάζω καθόλου. Βράζουν τα υλικά στα ζουμάκια των λαχανικών γι αυτό θέλω χαμηλή φωτιά και σκεπασμένη κατσαρόλα. Συμπυκνωμένη απίστευτη νοστιμιά σπιτικού φαγητού με ελάχιστα λιπαρά και πλούσια γεύση.

Από την αγαπημένη μας Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!!!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
07/05/15 00:44
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...