Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Γι'αυτή τη βίλα «σφάζονται» Μενεγάκη και Λάτσιος

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Σχέσεις

Σε περιπέτειες έχει μπει η Ελένη Μενεγάκη μετά την αγωγή που κατέθεσε εναντίον της, διεκδικώντας το μερίδιό του από τη βίλα στα Μελίσσια, ο Γιάννης Λάτσιος.

Ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο το μοναδικό σημείο επαφής είναι τα παιδιά τους. Ενίοτε υπήρχε αντιπαράθεση για την ανατροφή των παιδιών που θεωρούσε ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 ότι δεν είναι η ενδεδειγμένη και άλλοτε θεωρούσε ότι ήταν “ριγμένος” σε οικονομικές διαφορές τους.

Ο Γιάννης Λάτσιος υποστηρίζει από τη δική του πλευρά ότι στο διάστημα της κοινής τους ζωής συνέβαλε στα έξοδα της κοινής διαβίωσης σε μεγαλύτερο βαθμό από εκείνον της πρώην συζύγου του καθώς εκείνος, σύμφωνα πάντα με τη δική του πλευρά, φέρεται να πλήρωνε τα πάντα - έξοδα σπιτιού, παιδιών, κατασκευή ακινήτου στα Μελίσσια κ.τ.λ.

Από την άλλη, όπως υποστηρίζει, η Ελένη Μενεγάκη αποταμίευε τα εισοδήματά της με αποτέλεσμα να αποκτήσει τεράστια ρευστότητα με τις δικές του πλάτες.

Από τη δική της πλευρά η παρουσιάστρια φέρεται να έχει μεγάλα παράπονα από την πατρική παρουσία του πρώην συζύγου της. Η δική της εκδοχή υποστηρίζει ότι ο Γιάννης Λάτσιος δεν βλέπει τα παιδιά τους ούτε τις μέρες που βάσει νόμου δικαιούται και ούτε εξαντλεί το χρονικό όριο των διακοπών μαζί τους.

Όσον αφορά τις οικονομικές διαφορές, η πλευρά της Ελένης ισχυρίζεται ότι με τριπλάσιο εισόδημα από το δικό του μεγάλο βάρος των εξόδων της κοινής τους ζωής βάραινε την ίδια. Ακόμα, υποστηρίζει ότι βρήκε άδεια τη θυρίδα με κοινές καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ενώ, όπως λέει η δική της πλευρά, ο Γιάννης Λάτσιος έχει ήδη εισπράξει από την ίδια ένα ποσό χιλιάδων ευρώ.

Και παρόλο που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να βρει μια εξωδικαστική λύση στο θέμα της χρηματικής του αποζημίωσης, η άλλη πλευρά αναφέρει ότι, εκτός του ήδη δοθέντος ποσού, ο Λάτσιος ζητούσε άλλα 800.000 ευρώ προκειμένου να υποχωρήσει στο θέμα της πώλησης του σπιτιού στα Μελίσσια. 

Το ποσό κρίθηκε εξωφρενικό από την Ελένη που του αντιπρότεινε να παραιτηθεί του δικαιώματος της διατροφής των 3.000 ευρώ μηνιαίως που ο Λάτσιος δίνει για τα παιδιά τους αναλαμβάνοντας η ίδια εξ ολοκλήρου τα έξοδά τους. Η πρόταση αυτή όμως φαίνεται πως δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος και έτσι το ζευγάρι θα βρεθεί ξανά στα δικαστήρια στις 7 Οκτωβρίου.

Η Ελένη προτείνει ακόμα να γράψουν και οι δύο το σπίτι στα τρία τους παιδιά ενώ ο Γιάννης Λάτσιος όχι μόνο αρνείται αλλά ζητά και πλειστηριασμό, για να πάρει τα λεφτά που του αναλογούν.

Η βίλα των 1.000 τ.μ.

Το σπίτι στα Μελίσσια (1.000 περίπου τ.μ.) είναι ουσιαστικά ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ. που το πρώην ζεύγος απέκτησε το 2004 και ανήκει εξ αδιαιρέτου σε ποσοστό 75% στην Ελένη Μενεγάκη και 25% στον Γιάννη Λάτσιο.

Το ζευγάρι εγκαταστάθηκε εκεί το 2007, ωστόσο η κοινή οικογενειακή τους ζωή στα Μελίσσια δεν άντεξε ούτε τρία χρόνια.

Σύμφωνα με την αγωγή του ΓΙάννη Λάτσιου, την οποία δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα, που θα συζητηθεί στις αρχές Οκτωβρίου, «η σύζυγός μου νέμεται και κατέχει και το δικό μου ποσοστό συγκυριότητας επί των κάτωθι περιγραφομένων ακινήτων έναντι μηδενός ανταλλάγματος, ενώ δεν αποδέχεται την εξώδικη λύση της μεταξύ ημών κοινωνίας παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μου».

Ως «περιγραφόμενα ακίνητα», ο Γιάννης Λάτσιος αναφέρεται ουσιαστικά σε δύο ενοποιημένα κτίσματα-κατοικίες, μία μεζονέτα και ένα ισόγειο, ενώ κάνει λεπτομερή και τοπογραφική ανάλυση τόσο του οικοπέδου και των εσωτερικών του κτισμάτων όσο και του περιβάλλοντος χώρου (πισίνα, γκαράζ, εξώστες, κήποι κ.τ.λ.).

Η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. (6 αποθήκες, κλιμακοστάσιο, 2 χώροι στάθμευσης), ισόγειο 270 τ.μ. (καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο) και 1ον όροφο 208 τ.μ. (5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρος, εξώστες) και αναφέρεται στην αγωγή ως ΚΤΙΡΙΟ 7, ενώ το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ.  είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ. και αναφέρεται ως ΚΤΙΡΙΟ 8. Οσο για την αξία του ακινήτου, ο Γιάννης Λάτσιος λέει στην αγωγή του:

«Το ανωτέρω ακίνητο είναι ενιαίο και λειτουργικά συνδεδεμένο ακίνητο στα Μελίσσια Αττικής (ΚΤΙΡΙΟ 7 και 8, δικαίωμα περαιτέρω ανοικοδόμησης και πρόσθετου ισογείου κτίσματος), το οποίο έχει συνολική αντικειμενική αξία τουλάχιστον 1.123.684,50 ευρώ και πραγματική (εμπορική-αγοραία) αξία τουλάχιστον 2.490.000 ευρώ».

Η Ελένη Μενεγάκη στο σπίτι της

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Σχέσεις
Συντακτική Ομάδα
16/09/14 12:33
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Τα SOS της παιδικής διατροφής

Η διατροφή του παιδιού, κατέχει μία από τις top θέσεις στη...

Διαβάστε περισσότερα...
19η Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση

Με αφορμή την 19η Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση...

Διαβάστε περισσότερα...
"5 τρόποι να ξετρελανεις έναν άνδρα στο κρεβάτι"

1. Οι άντρες συχνά λατρεύουν να επιδεικνύουν σε κάθε φάση της ζωής...

Διαβάστε περισσότερα...