Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Μεγάλη μπουκιά να φας Μάρκο μου.. αλλά...

Μεγάλο λόγο μην πεις! Φυσικά όσοι έχουν απομείνει να κάνουν εκπομπές  αναμετέδωσαν δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή , που είχαν να κάνουν με το «τι θα κάνει» στην πρωινή ζώνη του Mega.

Ο Μάρκος φυσικά απάντησε. Για μένα λάθος ή για να είμαι σαφέστερη, καλά έκανε που απάντησε, λάθος ότι μπήκε στην διαδικασία να εξηγεί τι τον ενοχλεί ή δεν τον ενοχλεί στους «απέναντι».

Προσωπικά, εξαιτίας της πολύχρονης εμπειρίας του Μάρκου και στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση, θα περίμενα να μην σχολίαζε καθόλου τους «απέναντι», τουλάχιστον στην συγκεκριμένη φάση. Γιατί; Μα γιατί θα τον περιμένουν «στην γωνία». Ποιοί; Όχι ο Λιάγκας και η Φαίη, ήμαρτον, εκείνοι που του εμπιστεύονται τα πάντα «εν λευκώ». Να θυμίσω με πόσες τυμπανουκροσίες υποδέχτηκε ο Αντέννα κάποτε τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Ζαρίφη; Να θυμίσω τις διθυραμβικές δηλώσεις των υπευθύνων τότε για το νέο εγχείρημα του σταθμού, εγχείρημα το οποίο θα βασιζόταν σ' ένα  τελείως διαφορετικό μοντέλο παρουσίασης;; Μόλις ξεπρόβαλε ο ανταγωνισμός στον «αέρα», πάθανε  πανωλεθρία. Επαγγελματικές σχέσεις διαλύθηκαν, άνθρωποι – εργαζόμενοι δεινοπάθησαν, επαγγελματίες έμειναν άνεργοι καθώς όταν μας φταίει ο γάιδαρος χτυπάμε το σαμάρι. 

Μάρκο Σεφερλή σε διαβεβαιώ, εγώ που  παθαίνω δυσανεξία με το παρεάκι του Λιάγκα, ότι ακόμη και ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα ήθελε ίσως ποτέ, ν'  αφήνει την Σταμάτη να χαρακτηρίζει «γουρούνα» την Ευγενία Μανωλίδου, ή δεν θα  χαρακτήριζε τεκνατζού την Ναταλία Γερμανού δημοσίως, αν δεν είχε μονίμως πάνω απο το κεφάλι του την λαιμητόμο της μέτρησης ανα λεπτό.

Το πλήθος που βλέπει (λάβε υπόψη σου ότι απευθύνεστε στο ίδιο κοινό), «γαργαλιέται» με την αισθητική που μοιάζει υποκουλτούρα, την οποία αισθητική έχεις υιοθετήσει και εσύ στις παραστάσεις σου σε μεγάλο βαθμό.

Γι αυτό ξεκίνησα γράφοντας «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην λες........ ».
Συντακτική Ομάδα
01/08/14 00:08
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>