Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Οταν επιμένεις, κερδίζεις

Η κυρίαρχη άποψη στην χώρα που ζούμε είναι ότι αν δεν έχεις «μπάρπα στην Κορώνη» δεν καταφέρνεις τίποτα.Πιστεύω ότι είναι ελάχιστοι εκείνοι που θα παροτρύνουν έναν άνθρωπο να προσπαθήσει με δικές του δυνάμεις να πραγματοποιήσει τ όνειρό του.Η δική μου εμπειρία ζωής πάντως απέδειξε ότι : όταν κάποιος θέλει κάτι πολύ το κάνει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ PR (-ιστας)
Σήμερα θα σας γνωρίσω ένα πολύ νέο άνθρωπο (τον Νοέμβριο κλείνει τα 30), που κάνει μια απο τις πιο παραξηγημένες δουλειές στον τόπο μας.
Αν ζούσαμε στο εξωτερικό,η συγκεκριμένη επαγγελματική δραστηριότητα αντιμετωπίζεται σχεδόν με δέος, στην Ελλάδα έχει εξαιρετικά παραγηγηθεί, καθώς ελάχιστοι είναι εκείνοι που διαθέτουν επαγγελματική συνείδηση

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ P.R ( δημόσιες σχέσεις δηλαδή )
Θα σας το γράψω πολύ απλά. Ό,τι δεν επικοινωνείται και δεν δημοσιοποιείται είναι σαν ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΒΗ ΠΟΤΕ.
Παράδειγμα : Αν γίνει ένας σεισμός 8.9 ρίχτερ κάπου στον κόσμο και δεν δημοσιοποιηθεί απο κανένα μέσο  είναι ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΒΗ. Δυστυχώς «υπάρχει» ότι παρουσιάζεται να συμβαίνει στα media ή στο διαδίκτυο
Έτσι λοιπόν, οτιδήποτε ακόμη και το περίπτερο της γειτονιάς για να έχει σουξέ θέλει τον 'πιαρίστα' του
Ο Νεκτάριος Σκαμνάκης ένας νέος άνθρωπος που έχει καταφέρει σε χρόνο ρεκόρ να είναι εξαιρετικά αγαπητός απο ηθοποιούς – τραγουδιστές,δημοσιογράφους, παρουσιαστές, αθλητές. Με είχε εντυπωσιάσει με την  ευγενική επιμονή του στην δική μου προσέγγιση. Ποια ήταν; Τηλεφωνούσε σε τακτά χρονικά διαστήματα στην αγαπημένη μου συνεργάτιδα Τάνια,με την καλύτερη των προθέσεων. Να μας προσκαλέσει για δείπνο σ ένα χώρο πολύ καλαίσθητο....
Εγώ έχοντας επιλέξει ν αποφεύγω οτιδήποτε «κοσμικό», έστελνα ευχαριστίες στο «ευγενέστατο παιδί », όπως τον χαρακτήριζε η Τάνια , αλλά δεν ανταποκρινόμουν στις προσκλήσεις του.

Η ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Τον Νεκτάριο τον γνώρισα (τελικά )τυχαία !!Πέρασαν περίπου δυο χρόνια απο την πρώτη κλήση του για συνάντηση και ένα βράδυ, σ΄ενα πολύ ωραία στέκι στην γειτονιά μου , που λέγεται «Μελιτίνη»,έτρωγα με δυο φίλους και ξαφνικά ο Μιχάλης,υπεύθυνος για τον χώρο, ήρθε και μου είπε ότι ήθελε να μου γνωρίσει τον Νεκτάριο Σκαμνάκη.
Ήρθε με χαιρέτισε, ανταλλάξαμε μια αγκαλιά , γελάσαμε με την «σύμπτωση» , του πρότεινα να έρθει στο τραπέζι μας να καθίσουμε παρέα.Ήρθε και ...φύγαμε τέσσερις ώρες μετά. Ήταν σαν να έκαν παρέα πάντα μαζί του.

Η ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ FACE BOOK
Το διαδίκτυο λοιπόν είναι καταπληκτικό εργαλείο για όσους ξέρουν να το χρησιμοποιούν. Ο Νεκτάριος ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Έτσι ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία.Τέσσερα χρόνια εργάζεται  στις δημόσιες σχέσεις και ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΝ αναγνωρίσσιμο, τους προσέγγισε όλους με θάρρος και ευγένεια μέσω του face Book.
« Αγαπώ πάρα πολύ τους ηθοποιούς Νανά , τους θαυμάζω ....ίσως γιατί δεν έχω το ταλέντο τους ...Για να τους προσεγγίσω , μελετούσα την προσωπικότητα του καθενός . Ποτέ δεν απευθύνθηκα με τον ίδιο τρόπο σε όλους , ο καθένας είναι διαφορετική προσωπικότητα Στην ζωή μου μου άρεσε να βάζω στόχους και να τους κερδίζω. Διάλεξα τον δύσκολο δρόμο για να ξεκινήσω . Δεν είχα βλέπεις την υποστήριξη απο κάποια εταιρεία ή απο κανάλι Το ξεκίνημά μου έγινε όταν ο Ηλίας Πανταζόπουλος , μου πρότεινε να καλώ κόσμο σε μαγαζιά που εκείνος είχε την ευθύνη για την οργάνωση κάποιων βραδιών. Δεν γνώριζα κανέναν μα κανέναν προσωπικά ! Έπεσα με τα μούτρα στην δουλειά .Άλλους τους προσέγγιζα μέσω του face book , αλλά και απο κοντά όταν τους συναντούσα . Όσοι με συμπαθούσαν μου έδιναν το τηλέφωνό τους ή και με σύστηναν σε άλλους . Στην τελική νομίζω ότι ο Θεός με βοήθησε μαζί με την επιμονή μου να τρέχω απο μικρό παιδί στα θέατρο γιατί με μάγευε .Με στήριξαν στα πρώτα μου βήματα οι :
Η  Δέσποινα Ολυμπιου, ο Αλέξανδρος Ρηγας και ο Βασίλης Μπουζιωτης όπως και πολλοί δημοσιογράφοι που τους χρωστάω πολλα!
Τον ρωτάω ενώ τον βλέπω συνέχεια να διορθώνει τ ατίθασα μαλλιά του , ποιούς ΔΕΝ έχει γνωρίσει απο κοντά. Μου απαντάει αμέσως. Την Ελένη Μενεγάκη, την Αννα Βίση , τον Σάκη Ρουβά , την Χαρούλα Αλεξίου
Ερώτηση: Είσαι ικανοποιημένος απο το επάγγελμα σου ή «ψάχνεσαι» συνεχώς;
Απάντηση : Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω , νομίζω όμως ότι είναι η αρχή του δρόμου που δεν θα χαράξω απο μόνος μου αλλά θ αφήσω και την μοίρα να με πάει ..Φυσικά μ αρέσει και ο χώρος της τηλεόρασης . Θέλω πολύ να κλείνω καλεσμένους για εκπομπές .Αυτό μου αρέσει , γιατί έχω πει και όχι σε πράγματα που δεν μου ταίριαζαν
Ερώτηση: Φιλίες έχεις κάνει σε αυτό τον χώρο;
Απάντηση : Νανά μου, μου αρκεί όταν τους βλέπω να είναι ευχαριστημένοι και να κερδίζω ένα χαμόγελο . Δεν θέλω να τους κουράζω γιατί έτσι μπορεί να γίνεις γραφικός . Η φιλία είναι τόσο σοβαρή και ιερή κατάσταση που στην ζωή πιστεύω ότι ελάχιστοι είναι εκείνοι που συμπεριλαμβάνει κάποιος στην πολύ μικρή λίστα των φίλων του .

Συντακτική Ομάδα
12/07/14 00:06
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>