Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Κέρατο με θερμιδομετρητή

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Σχέσεις
Καταρχάς πως ορίζεται η "οργανική ανάγκη"; Ξέρω ότι η πείνα και η δίψα είναι οργανικές ανάγκες, όπως και το να θέλω να κάνω τσίσα μου.

ΟΜΩΣ ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις αναλόγως των περιστάσεων "το κρατάμε". Παράδειγμα: Ας υποθέσουμε ότι θέλουμε να κάνουμε τσίσα μας και βρισκόμαστε μέσα σε ταξί σε ώρα που το Σύνταγμα έχει γι' ακόμη μία μέρα "κλείσει" εξαιτίας ακόμη μιας πορείας. Δεν υπάρχει χειρότερο να το ξέρετε απο  το να "κατουριέσαι" και να γίνεται πορεία στην Πανεπιστημίου..... ΑΝ γράφω, ΑΝ, κάποιος ή κάποια μην ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ Βίκυ μου να διαχειριστεί την οργανική του ανάγκη φτάσει να κάνει τσίσα μέσα στο ταξί, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ο οδηγός να μην βιαιοπραγίσει. Δεν πιστεύω να πιστεύετε ότι θα υπάρξει ΕΝΑΣ ταξιτζής που να αισθανθεί ότι ο επιβάτης πίσω ξελαφρώνει και να συμμεριστεί τις συνθήκες πίεσης.

Αν στην θέση του οδηγού, τώρα, τοποθετήσουμε με τα "φτερά" της φαντασίας μας τον κερατομένο ή την κερατομένη, η εξέλιξη της ιστορίας θα συμπεριλαμβάνει τα ίδια στιγμιότυπα. Το "κέρατο" είναι "κέρατο". Οργανικές ανάγκες έχουμε όλοι αλλά τις "κρατάμε" για να μην δημιουργήσουμε δυσανεξία στους διπλανούς μας και αρχίσουν τα πολύνεκρα στο οποιοδήποτε παρεάκι.


ΠΟΤΕ Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ;

Εχει τελειώσει ο έρωτας και έχει αρχίσει η σύμβαση. Αν εκείνος που απατάει διαθέτει και εξουσία και χρήμα, οπότε ο "άλλος - άλλη" ακολουθεί το παράδειγμα της Χίλαρυ Κλίντον. Όταν είμαστε βλάκες..

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΠΙΣΤΟΙ " ή ΟΙ "ΠΙΣΤΟΙ"
Οι "πιστοί" για μένα κυκλοφορούν τον 15 Αύγουστο στην Παναγιά της Τήνου. Άντρας και μονογαμικός για μένα δεν υπάρχει, καθώς όλα τ' αρσενικά στην φύση προορίζονται για κυνηγοί. Η διαφορά ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες έχει να κάνει με το πως συμπεριφέρονται οι "άπιστοι" στο άλλο τους μισό. Ο άντρας είναι ενοχικός, η γυναίκα είναι αποφασισμένη. Ο άντρας θέλει να φεύγει και να ξαναγυρνάει, η γυναίκα όταν φεύγει... φεύγει.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΙΝΑΛΕ

Τους ανθρώπους τους χωρίζω σε δύο κατηγορίες: 
α) Τους ταλαντούχους και β) τους ατάλαντους. 
Είναι τραγικό για έναν ταλαντούχο να έχει σχέση με ατάλαντο που γουστάρει να ικανοποιεί τις οργανικές ανάγκες. Γι' αυτό πρέπει πριν ερωτευθείς τον άλλον να μπορούσες να τσεκάρεις πως αφήνει την τουαλέτα βγαίνοντας. Αν το διαπιστώσεις αυτό... μετά θα ξέρεις σχεδόν τα πάντα.
Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Σχέσεις
Συντακτική Ομάδα
02/07/14 00:30
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Τα SOS της παιδικής διατροφής

Η διατροφή του παιδιού, κατέχει μία από τις top θέσεις στη...

Διαβάστε περισσότερα...
19η Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση

Με αφορμή την 19η Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση...

Διαβάστε περισσότερα...
"5 τρόποι να ξετρελανεις έναν άνδρα στο κρεβάτι"

1. Οι άντρες συχνά λατρεύουν να επιδεικνύουν σε κάθε φάση της ζωής...

Διαβάστε περισσότερα...