Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Όποιος δεν έχει τον θάνατο μέσα του, δεν θα τον συναντήσει έξω


Η εξοντωτική προσπάθεια του να παραμείνουμε αξιοπρεπείς, είναι που μας έχει καταντήσει τόσο ανήμπορους να περιφερόμαστε με μια μόνιμη κόπωση και συμπιεσμένο θυμό.
Κάθε στιγμή που περνάει, συναντάω περισσότερο απελπισμένους και φοβισμένους ανθρώπους. Η κρίση .....βλέπετε.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της φρίκης που καλούμαστε να διαχειριστούμε, είναι το να εγκαταλείπουμε τους εαυτούς μας στην ήττα.

Με αφορμή, όλο αυτό το μακελειό που βρίσκεται σε εξέλιξη, ξέρετε τι νοιώθω; Ο κόσμος, οι άνθρωποι, τα συστήματα δεν ένιωθαν ποτέ σιγουριά. Ακόμη και οι πλούσιοι, νοιώθουν αβεβαιότητα τεράστια, οργανώνοντας το επόμενο πλάνο ανάπτυξης σε μια κατάσταση διαρκούς αμφιβολίας.

 Το σύστημα μας εκπαιδεύει, μ’ ένα καταπληκτικό τρόπο, να ζούμε στον φόβο, στην ανασφάλεια, στον πόνο και αυτή η "πίστη" εξουσιάζει την ζωή μας. Όχι μόνο τώρα. Πάντα.

Ο μόνος τρόπος ν’ αντιμετωπίσουμε τον φόβο, την απαξίωση, την ανασφάλεια και την απειλή, είναι πιθανόν ΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ότι υπήρχε και υπάρχει ένας ψυχολογικός εκβιασμός οικουμενικής εμβέλειας που θέλει να κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι ΠΟΤΕ δεν θ απαλλαγούν από τα βάσανα, τους φόβους και την ανασφάλεια. 
Θα κλείσω με μια παράγραφο από την " Σχολή των Θεών", «η έλλειψη φόβου είναι ο πρωταρχικός νόμος του πολεμιστή. Ο φόβος σε κάνει να εξαρτάσαι από μια δουλειά και σε σπρώχνει να βρεις κρησφύγετο στην αρρώστια ...ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Ο άνθρωπος έχει μόνο δύο αισθήματα, το φόβο και την αγάπη..Ο ΦΟΒΟΣ είναι ο εσωτερικός θάνατος. Ήρωας είναι ένας άνθρωπος χωρίς φόβο, χωρίς εσωτερικούς θανάτους. Ήρωας είναι από την λέξη ΕΡΩΣ, amore, amors, που σημαίνει α θάνατος ...ΌΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΕΞΩ».

Συντακτική Ομάδα
27/06/14 00:09
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>