Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Το μυστικο των λαμπερών μαλλιών των celebrities!!!

Οι διάσημες σελέμπριτις είναι γνωστό...

περισσότερα >>
Αρέσει: 1 / Σχόλια: 0
Εξαφανίστε με 3 τρόπους τα άλατα από το βραστήρα σας!

Αν ο βραστήρας σας έχει πιάσει άλατα και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Υπέροχο γλυκό ψυγείου με ορεο έτοιμο σε 15΄!!!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική

Ένα πεντανόστιμο και πανεύκολο γλυκάκι ψυγείου με μπισκότα ορεο έτοιμο σε 15΄που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι.

Υλικά 

25 μπισκότα  oreo  θρυμματισμένα
1/4 φλιτζανιού βούτυρο, λιωμένο
1 πακέτο τυρί κρέμα  σε θερμοκρασία δωματίου
2  φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
3/4 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
2 μικρές κρέμες γάλακτος  η 2 Μόρφατ
σιρόπι σοκολάτας

Εκτέλεση 

Λιώστε το βούτυρο .Βάλτε  τα θρυμματισμένα μπισκότα στο βούτυρο και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Τα τοποθετείτε σε ταψάκι και τα πατάτε ώστε να απλωθούν ισομερώς.
Σε ένα μπολ  χτυπήστε με το μίξερ χειρός την κρύα κρέμα σας ή το μόρφατ μέχρι να γίνει σαντιγί.
Στη συνέχεια με το μίξερ χειρός κτυπήστε μαζί το τυρί κρέμα, το φυστικοβούτυρο [προαιρετικά] και την ζάχαρη άχνη μέχρι να μαλακώσει.
Βάλτε την σαντιγί σας στο μείγμα  με το τυρί κρέμα και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθεί ομοιόμορφα.
Τοποθετείτε το τελικό μείγμα πάνω από τα μπισκότα και  περιχύνετε με το σιρόπι σοκολάτας. Το αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει και σερβίρετε.

* Το φυστικοβούτυρο δίνει υπέροχη γεύση. Αν όμως δε θέλετε φυστικοβούτυρο προσθέστε λίγο ακόμα τυρί κρέμα.




sintayes.gr

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
27/06/14 00:09
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...