Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Πατάτες πιο νόστιμες από τις τηγανητές!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική

Αφήστε στην άκρη το τηγάνι και φτιάξτε πεντανόστιμες πατάτες στο φούρνο! Μικροί και μεγάλοι θα ξετρελαθούν!

Υλικά 

6 πατάτες μεσαίου μεγέθους  
2 - 3 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε λεπτές φέτες 
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 
30 γρ βούτυρο 
αλάτι
πιπέρι 
λαδόκολλα 

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τις πατάτες, και τις κόβουμε σε ροδέλες.
Τοποθετούμε τις πατάτες στη λαδόκολλα και βάζουμε το σκόρδο ανάμεσα στις σχισμές, ρίχνουμε το λάδι, το βούτυρο, αλάτι και πιπέρι ή ότι άλλο μπαχαρικό θέλουμε.
Ψήνουμε τις πατάτες στους 220ο για περίπου 40 λεπτά.






Φώτο από : seasaltwithfood.com

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
15/06/14 00:27
Αρέσει: 1 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...