Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Εκπληκτικό κοτόπουλο α λα κρεμ!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική

Υλικά:

500γρ κοτόπουλο φιλέτο σε κομμένο σε μικρά κομμάτια(ένα ολόκληρο στήθος)
1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 φλ. τσαγιού λευκό κρασί
200ml κρέμα γάλακτος
1 κονσέρβα μεγάλη μανιτάρια τεμαχισμένα
1 κ.σ μουστάρδα
Ρίγανη
Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση:

Βράζουμε το κοτόπουλο σε ένα κατσαρολάκι με αλατισμένο νερό
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο μέχρι να μαραθούν
Προσθέτουμε το κοτόπουλο και τα μανιτάρια και τα τσιγαρίζουμε για λίγα λεπτά ακόμα,ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να ροδίσει το κοτόπουλο απ'όλες τις πλευρές
Σβήνουμε με το κρασί και μόλις απορροφηθεί ρίχνουμε την μουστάρδα,ρίγανη,αλάτι,πιπέρι,την κρέμα γάλακτος και σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα
Σερβίρουμε ιδανικά με πιλάφι




Συνταγή και φώτο : olgascuisine.blogspot.gr

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
13/06/14 00:01
Αρέσει: 1 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...