Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Συγγνώμη κιόλας που δεν είμαστε όλες καημένες, χοντρές, άσχημες και μόνες

Ε, τώρα πια μπορώ να γράψω χωρίς ενοχές. Στην ηλικία μου άλλωστε.. αχαχαχαχα!!! Γελάω γιατί όταν παρουσιαστές και παρουσιάστριες «ελαφρών ψυχαγωγικών προγραμμάτων» αναφέρονται σε ηλικίες γυναικών που έχουν περάσει τα – 40, διακρίνω στα μάτια τους, την φονική λάμψη που διέθετε το βλέμα του Τζακ Νίκολσον στην «ομίχλη».

Λίγες μέρες πριν, είδα να κάνει «γύρα» η φωτογραφία της Σάρον Στόουν. Ήταν συγκλονιστική στο Φεστιβάλ των Κανών. Την είδα και με το μαύρο κοντό μίνι και με το συγκλονιστικό κόκινο μακρύ φόρεμα. Ένα μήνα πριν είχαμε πληροφορηθεί ότι είχε περάσει ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Ξέρετε ακόμη και οι σταρς είτε σουλατσάρουν στο χωριό μας, είτε στο παγκόσμιο χωριό, παθαίνουν όσα παθαίνουν και εκείνοι που δεν είναι «σταρς». Όπως: Κρυώνουν, έχουν ημικρανίες, χαλάνε τα δόντια τους, παθαίνουν εξάψεις, έχουν ταχυκαρδίες, απο μία ηλικία και μετά οι άντρες κάνουν εξέταση προστάτη, οι κυρίες, όπως όλες οι κυρίες του κόσμου παθαίνουνε «ορμονικά κάθε είδους», αφήστε.. που  ναι! ναι! χρειάζονται και νοσηλεία, καθώς όλοι έχουν σε αυτή την ζωή δικαίωμα ΚΑΙ στην αρρώστεια.

Η Σάρον λοιπόν είναι 56 χρονών, έπαθε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, το ξεπέρασε και κατάπληξε με την ομορφιά της τα πλήθη!!

Ε, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ... τέλος!

Άκουσα και είδα παρουσιάστρια (δεν έχει καμία σημασία το όνομα, καθώς είναι κυρίαρχη η τάση και στα περιοδικά και στις εκπομπές της τηλεόρασης) να λέει: «Κοιτάξτε πως είναι μια γυναίκα εξήντα χρονών»!!!!  Σιγά μην δεν της φόρτωνε τέσσερα χρόνια παραπάνω για ν ακουστεί το ΕΞΗΝΤΑ!!! Λες και η Σάρον στα εξήντα, θα μοιάζει στην Μέρκελ των 35!!!  Έπειδή τυχαίνει ν' ανήκω σε μια κατηγορία γυναικών που έκανα μια μίνι πασαρέλα στον χώρο των μέσων. 

Επειδή ΚΑΙ χοντρή ΚΑΙ κακότροπη ΚΑΙ με κυταρίτιδα στα βλέφαρα δεν με λες, ξέρω απο πρώτο χέρι, την «ταραχή» κατινογυναικοομάδων και κατινοαντροειδών να κανιβαλίζουν τις ηλικίες γυναικών . Αγάπες μου είτε το θέλουμε , είτε όχι , την ομορφιά και την εξυπνάδα δεν την συγχωρνάει το πλήθος .Όταν υπάρχει το «πακέτο» , λυσσάνε τα «μέσα τους».. ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ... να λοιδωρήσουν, την εικόνα, δίνοντας στοιχεία διοικητικών εγγράφων. Επειδή πολύ εύκολα ακούω δηλώσεις κατά του ρατσισμού, επειδή πολύ εύκολα δημοσίως δηλώνουν πολλοί ότι βλέπουν με συμπάθεια τους πακιστανούς, τους Αλβανούς και τους αλλοδαπούς γενικότερ... τους πιστεύω τόσο, όσο και οι συντοπίτες πίστευαν τον «Μαυρογιαλούρο».

Βρε υποκριτές, αφού δεν αντέχετε να διαχειριστείτε μια γυναίκα ωραία – έξυπνη και πετυχημένη που έχει περάσει τα – 40, αφού δεν μπορείτε ν ανεχθείτε , μια γυναίκα που στα πενήντα μπορεί να την φλερτάρει ο γιός μου, γιατί επιμένετε να θέλετε να δείχνετε «φιλικοί προς τον τηλεθεατή» Καρφώνεστε !!!! Το πόσο χαρά θα νιώσουν πολλοί και πολλές αν δουν την Μενεγάκη με σγρομπαλάκια κυταρίτιδας , την Βανδή με διπλοσάγονο και την Ναταλία Γερμανού με πανάδες στα χέρια δεν περιγράφεται !!!! Περαστικά σε όλους μας ...γενικά. 


Συντακτική Ομάδα
01/06/14 00:56
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>