Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Πεντανόστιμη Μανιταρόπιτα!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική

Μανιταρόπιτα ζουμερή και φανταστική!

Υλικά

1 φύλλο σφολιάτας
600 γρ. Μανιτάρια
150 γρ. Μπέικον
250 γρ. Σκληρό τυρί 
250 ml. Κρέμα γάλακτος
1 ζωμό λαχανικών 
Αλάτι, πιπέρι 

Εκτέλεση

Κόβετε το μπέικον σε κύβους και το τσιγαρίζετε. Προσθέτετε τα μανιτάρια, το ζωμό, πιπέρι, λίγο αλάτι  και τα ψήνετε περίπου 15 λεπτά. Κατά την διάρκεια του ψησίματος των υλικών,τρυπάτε την σφολιάτα με ένα πιρούνι και την βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς γύρω στα δέκα λεπτά να ψηθεί. Όταν μισοψηθεί η σφολιάτα βάζετε από πάνω τα υλικά σας, τρίβετε το τυρί , βάζετε την κρέμα γάλακτος πάνω από αυτά και ψήνετε την πίτα για 20 λεπτά ακόμα μέχρι να ροδοκοκκινίσει.

Συνταγή και φώτο : mirodieskainostimies.blogspot.gr 

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
20/05/14 00:07
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...