Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Aπολαυστικό σοκολατένιο μωσαϊκό!

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική

Είναι πανεύκολο για να το φτιάξετε και είναι βέβαιο ότι θα εξαφανιστεί σε χρόνο μηδέν! 

Υλικά

200 γρ.άσπρη σοκολάτα
200 γρ.σοκολάτα γάλακτος
400 γρ.γιαούρτι στραγγιστό
200 ml.κρέμα γάλακτος
10 γρ.ζελατίνη
100 ml.νερό
1 κουτ.σούπας κονιάκ
1/2 κουτ.σούπας καφέ
100 γρ.περίπου μπισκότα Petit

Εκτέλεση

Βάζετε την ζελατίνη σε κρύο νερό για να φουσκώσει. Σε δυο διαφορετικά σκεύη λιώνετε την άσπρη και την μαύρη σοκολάτα, την κάθε μια με 100 ml. κρέμας γάλακτος. Μέσα στις ήδη λιωμένες σοκολάτες προσθέτετε την ζελατίνη και ανακατεύετε καλά. Όσο τα δυο μίγματα είναι ακόμα ζεστά προσθέστε στο καθένα 200 γρ. γιαούρτι. Στο άσπρο μέρος προσθέτετε το κονιάκ και στο μαύρο τον καφέ. Στο πάτο του καλουπιού βάζετε τα μπισκότα τα οποία βουτάτε στο γάλα. Βάζετε μέσα το άσπρο και το μαύρο μίγμα εναλλάξ, μία το ένα, μία το άλλο. Αφήνετε το γλυκό στο ψυγείο για μερικές ώρες μέχρι να κρυώσει καλά.


Συνταγή και φώτο : mirodieskainostimies.blogspot.gr 

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
16/05/14 23:59
Αρέσει: 1 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...