Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Δίπλες γεμιστές με καρύδι

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
ΥΛΙΚΑ
1000 ΓΡ, αλεύρι σκληρό 
10 αυγά 
1γρ. βανίλια άρωμα 
ξύσμα ενός πορτοκαλιού 
2γρ μπεικιν  
200γρ καρύδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα ζυμώνουμε όλα μαζί τα ξεκουράζουμε για 2 ώρες. Στην συνέχεια τα απλώνουμε μα τον πλάστη λεπτά φύλα τα κόβουμε τετράγωνα κομμάτια και στην μέση τους βάζουμε τριμμένο καρύδι τις διπλώνουμε και τις κολλάμε με λίγο νερό κλείνοντας το καρύδι στην μέση τις τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι. 

Τέλος τις σιροπιάζουμε με σιρόπι όπως τα μελομακάρονα και ρίχνουμε επάνω μέλι και κανέλα.
Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Μαγειρική
Συντακτική Ομάδα
25/12/12 09:40
Αρέσει: 1 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Ραβανί με sauce σοκολάτας και κυδώνι

Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο...

Διαβάστε περισσότερα...
Bίδες με πέστο και δύο ντομάτες

Χρόνος προετοιμασίας: 30’ Χρόνος βρασίματος ζυμαρικών: 10’-12’

Διαβάστε περισσότερα...
Tαλιατέλες με τρία είδη σολομού (φρέσκα ζυμαρικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30’ Χρόνος ψησίματος για τις ταλιατέλες: 1’-2’

Διαβάστε περισσότερα...