Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
 
Όταν έχουμε φτάσει στα όρια μας, προσφεύγουμε πάντα στο «ιερό μας καταφύγιο» τις … “Filenades” μας.

Φράσεις χιλιοειπωμένες……… από τη μικρή μας ηλικία μέχρι τα βαθειά μας γεράματα: Filenadα… Έχω …. «πήξει» ! Πάμε για καφεδάκι να τα πούμε;
Filenadα…Έμαθες τα νέα; Κρατάς μυστικό; Άκου τι έγινε...
Filenadα… Δεν έχω… «σάλιο»! Τί να κάνω;
Filenadα…Μου ζήτησε το τηλέφωνό μου… έχεις καμιά καλή ιδέα....
Filenadα… Δεν αντέχω άλλο! Δουλειά, μαγείρεμα, παιδιά, σπίτι….Έλα να τα πούμε λίγο, να ξεσκάσω !!
Filenadα… Πέρασα τέλεια, μπες στο Facebook να δεις φωτογραφίες!
Filenadα… Xώρισα... Υποφέρω… Να έρθω σπίτι σου;

Σε όλες τις καταστάσεις της ζωής μας, παντού και πάντα, οι «filenades» μας είναι δίπλα μας, έτοιμες να μας δώσουν το χέρι που θα μας στηρίξει. Αυτή την όμορφη σχέση που έχουν μεταξύ τους οι «Filenades», «ανεβάζουμε» στο διαδίκτυο, στον ιστότοπο μας «Filenades.gr ».

Εμείς, η γυναικοπαρέα που ξεκίνησε την όμορφη διαδρομή του Filenades.gr, δεν είμαστε ειδικές σε θέματα ζωής. Δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι, ούτε TV persones. Δεν είμαστε διάνοιες, ούτε έχουμε «συγγραφικό» ταλέντο. Δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις. Μερικές φορές δεν έχουμε καμία απάντηση ή έχουμε κάποιες απαντήσεις ή νομίζουμε ότι έχουμε μια απάντηση, αλλά τελικά βγαίνει ότι κάναμε λάθος.

Στις Filenades.gr, εμείς οι γυναίκες θα επικοινωνούμε απλά, ευχάριστα, ανάλαφρα, αλλά και με ουσιαστικό περιεχόμενο και «βάθος». Ίσως έτσι, να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν.

Στις Filenades.gr, εμείς οι γυναίκες θα εκφραζόμαστε αβίαστα, χωρίς να μετρήσουμε τις φράσεις μας, χωρίς να φοβηθούμε μήπως δεν χρησιμοποιήσαμε τη σωστή σύνταξη, το κατάλληλο ρήμα.

Στις Filenades.gr, εμείς οι γυναίκες θα ενημερωνόμαστε υπεύθυνα και σωστά από ειδικούς. Γι’ αυτό, ήδη, έχουμε συνεργασία με τους γιατρούς του Διαγνωστικού Κέντρου Υψηλής Τεχνολογίας Medimall, το Ινστιτούτο Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας του Δρ. Θ. Ασκητή, το Δερματολογικό και Δερματοχειρουργικό Κέντρο CityMed, και στον τομέα της Μαγειρικής με τη Σχολή Chef d’Oeuvre. Αυτός ο κύκλος διαρκώς θα επεκτείνεται.

Η πρόκληση, ο πειρασμός, η επιτυχία για μας είναι να γίνει το «Filenades.gr», ο δικός σου διαδικτιακός χώρος, ο χώρος τον οποίο ΕΣΥ διαμορφώνεις και ζωντανεύσεις, στον οποίο ΕΣΥ λες αβίαστα, απλά και αφτιασίδωτα την άποψη σου.

Αν λοιπόν, αισθάνεσαι και εσύ την ανάγκη να επικοινωνήσεις, αν θέλεις μια συμβουλή ή άλλη άποψη για τη ζωή, αν έχεις ΕΣΥ ΝΑ ΠΕΙΣ πράγματα για το πώς να τα βγάλουμε πέρα ταυτόχρονα με τα παιδιά και τη δουλειά …. και τον σύντροφο μας…… και την πεθερά μας…. και τους γονείς μας και…. και…. ή για το τι να φάμε, πως θα είμαστε όμορφες και υγιείς, τι να φορέσουμε, πώς να τα φέρουμε βόλτα με τα λιγότερα λεφτά που βγάζουμε, ή οποιοδήποτε άλλο θέμα σου έρχεται στο μυαλό μέσα από τα βάθη της ψυχής σου, γίνε μέρος της παρέας μας. Είμαστε σίγουρες ότι θα βρεις στις «Filenades.gr », το περιεχόμενο που θα σε κάνει να διασκεδάσεις, να γελάσεις ή θα σε εμπνεύσει με κάποιο τρόπο ώστε να εμπλακείς και εσύ στην κουβεντούλα μας.