Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Τα άστρα την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012 και η Σελήνη στον Κριό.

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Ψυχολογία Διασκέδαση
Μια δυναμική Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στο πλανητικό σκηνικό στις 9:44 το πρωί, αυτή του Κριού, και μας ρίχνει στο πεδίο της μάχης της… καθημερινότητας, με όπλα την διάθεσή μας και την αυθόρμητη έκφραση, που είναι χαρακτηριστικό της Σελήνης στο ζώδιο αυτό.
 
Τώρα θα μιλήσουμε ευκολότερα και θα θελήσουμε να βγάλουμε προς τα έξω ό,τι κρατάμε επιμελώς κρυμμένο και δεν έχουμε τολμήσει να το… ξεστομίσουμε, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Όμως εδώ, η όποια έκφραση βρίσκει πρόσφορο έδαφος να βγει προς τα έξω!
Η συνάντησή της Σελήνης με τον Ουρανό και το τρίγωνο με την Αφροδίτη.

Η συνάντησή της Σελήνης με τον Ουρανό τις απογευματινές ώρες της ημέρας, κάνει πιο έντονη την ανάγκη αυτή, αλλά παράλληλα ενισχύει την εσωτερική ένταση και μπορεί να προκαλέσει εύκολα προσωρινές, μικρές εκρήξεις προς τον σύντροφο ή… οποίον βρεθεί στην… εμπόλεμη ζώνη! Κι αυτό, επειδή ο λόγος γίνεται ιδιαίτερα παρορμητικός και εκτοξεύεται δεξιά κι αριστερά… χωρίς ιδιαίτερη σκέψη! Αλλά αμέσως μετά, το τρίγωνό της με την Αφροδίτη, στις 7:18 το απόγευμα, αποκαθιστά την τάξη των πραγμάτων και επαναφέρει τις ισορροπίες και μάλιστα καλύτερα από πριν, μια και έχει εκτονωθεί η όποια ένταση!
 
Έτσι, αυτές οι ώρες είναι ιδιαίτερα καλές για συνεύρεση, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα, κουβεντούλα και βεβαίως για την ερωτική μας ζωή, αφού η διάθεση να δώσουμε, να μοιραστούμε και να συνυπάρξουμε εκφράζεται μέσα από μία έντονη και ειλικρινή διάθεση, που διεκδικεί την αγκαλιά και την τρυφερότητα!
 
Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι προσέξτε με την Σελήνη αυτή τι λέτε και τι κάνετε, μια και από ασήμαντες αφορμές, μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και… έριδες με τους γύρω σας.
 
Δίδυμοι, Τοξότες, Λιοντάρια και Υδροχόοι είστε από τους ευνοημένους αυτής της Σελήνης και εισπράττετε τα οφέλη της ποικιλοτρόπως… Εκμεταλλευτείτε τις απογευματινές και βραδινές ώρες, για να απολαύσετε τρυφερές στιγμές με τον η την αγαπημένη σας!
 
ΥΓ. Όσοι έχετε γενέθλια Σελήνη στις αρχικές μοίρες του Κριού (0-5η μοίρα), στον μήνα που ακολουθεί (δηλαδή μέχρι η Σελήνη να ξαναβρεθεί στις αρχικές μοίρες του Κριού), θα σας απασχολήσουν έντονα οικονομικά ζητήματα, τα οποία για τον μήνα αυτόν θα είναι ιδιαίτερα ασταθή και ασαφή… Κρατήστε επιφυλάξεις σχετικά με το τι σας υπόσχονται, και αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα. Βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε τη Σελήνη σας στον πίνακα του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ.
 
Ωστόσο, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα είναι κοντά σας και υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο μια ευχή σας ή μια επιθυμία σας να βγει αληθινή.
 
Ιδιαίτερη κίνηση παρουσιάζεται στα επαγγελματικά σας, όπου κάποιες προτάσεις ή ευκαιρίες θα ανοίξουν ένα παράθυρο στην τύχη, που θα πρέπει να φροντίσετε να το εκμεταλλευτείτε!
 
Να είστε όλοι καλά!

Πηγή: myastro.gr
Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Ψυχολογία Διασκέδαση
Συντακτική Ομάδα
20/12/12 10:24
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Γενικές προβλέψεις ζωδίων για σήμερα 27 Ιανουαρίου 2013

Σήμερα ίσως σε απασχολήσουν οικονομικά θέματα, όσο αυτά σχετίζονται με...

Διαβάστε περισσότερα...
Τα ζώδια σήμερα (25/1/2013)

Το σημαντικότερο πράγμα σήμερα, είναι ότι μπορείς να διαγνώσεις τα πραγματικά αισθήματά...

Διαβάστε περισσότερα...
Γενικές προβλέψεις ζωδίων για σήμερα 24 Ιανουαρίου 2013

Όλα καλά, όλα ανθηρά! Αισθήματα αισιοδοξίας γεμίζουν με ζεστασιά το επαγγελματικό...

Διαβάστε περισσότερα...