Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε πότε είμαστε στον «σωστό δρόμο»...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες

Υπάρχει κάτι στο χρωμόσωμα Υ...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!

Σταυροπόδι, με τα πόδια χαλαρά ή στα πλάγια...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
Σπιτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από έλαιο τριαντάφυλλου!

Ένα υπέροχο καθαριστικό από ροδέλαιο και...

περισσότερα >>
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0

Απίθανες ιδέες για να τακτοποιείτε τα ρούχα στο σπίτι

Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Save Money Διακόσμηση
style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12pt; line-height: 18.2px;">

Ρούχα, ρούχα παντού, στο πάτωμα, στις καρέκλες και αλλού... Με την είσοδό μας στο σπιτικό μας, αυτόματα μας δημιουργείται μια οικειότητα να πετάξουμε εύκολα από πάνω μας οτιδήποτε μας βαραίνει, παλτό, ομπρέλα, τσάντα, παπούτσια, οτιδήποτε αλλά και οπουδήποτε. Το σύνηθες είναι να έχουμε καρέκλες γεμάτες με ρούχα φορεμένα που δεν θέλουμε να μπουν στην ντουλάπα μας με τα καθαρά για κανένα λόγο. Και ποια σχέση έχει αυτό τώρα με το ντεκόρ που έχουμε συνθέσει για τον χώρο μας και θεωρήσει ότι βοηθά άμεσα στην ψυχική μας ηρεμία; Απολύτως καμία. Για τον λόγο αυτό σας δίνουμε ιδέες ώστε τα ρούχα εκτός ντουλάπας που έχουν ήδη φορεθεί να αποτελέσουν διακοσμητικό μεγαλείο στο σπίτι και οχι διαταραχή!Κρεμάστρες παντός τύπου

Σε περίπτωση που ανησυχείτε για την αισθητική του χώρου σας με την προσθήκη μίας κρεμάστρας, στο εμπόριο θα βρείτε παντός τύπου κρεμάστρες σε όμορφα σχέδια που μπορούν ακόμα και ατμόσφαιρα να δημιουργήσουν!

Μία επιτοίχια κρεμάστρα ή ένας καλόγερος μπορεί μεν να αποτελεί ένα επιπλέον διακοσμητικό στον χώρο σας, είναι όμως απαραίτητο προς συνετισμό των «τσαπατσούληδων» του σπιτιού που συνηθίζουν να πετούν τα φορεμένα ρούχα τους εδώ κι εκεί.

Εξάλλου, στον χώρο μπορεί να δώθει το στίγμα σας μέσω του σχεδίου που θα διαλέξετε. Όποιο τύπο κρέμασης, βέβαια, και να επιλέξετε, μεγάλο ρόλο παίζει να φοντάρει όμορφα σε ανάλογο κομμάτι τοίχου, απαλλαγμένο από αλλά βαριά στοιχεία.Προσπαθήστε να το φτιάξετε μόνοι σας

Εάν καταπιάνεστε με κατασκευές, παρακάτω σας παραθέτουμε εύκολες λύσεις προς πειραματισμό.


Πάρτε ψηλά κοντάρια, τα οποία μπορείτε να δέσετε μόνοι σας με χοντρό σπάγκο, ή μετατρέψτε δύο σκάλες με ένα ράφι ενδιάμεσα σε καινοτομική κρεμάστρα «φορεμένων ρούχων».

Ακόμα και από την οροφή θα μπορούσατε να κρεμάσετε ένα ξύλο και να δημιουργήσετε μια μοναδική σύνθεση.


Επισκεφθείτε καταστήματα ροής...

...και κάντε συνθέσεις με τα πιο απλά τους προϊόντα, όπως είναι τα κουτάκια και τα ράφια που πουλάνε, και συνθέστε το έπιπλο της αρεσκείας σας σε ένα απλό κομμάτι τοίχου, εκεί ίσως που παλιότερα είχατε την πολυχρηστική «καρέκλα ακουμπίσματος».Μεταλλικοί σωλήνες «υδραυλικών»

Αναφαίρετο δικαίωμα όλων είναι η φαντασία και η χρήση υλικών μη διακοσμητικών για να δοκιμάσετε, να πειραματιστείτε και να οδηγηθείτε στο αποτέλεσμα που θέλετε και που θα είναι φτιαγμένο από τα χεράκια σας, όπως οι παρακάτω κρεμάστρες από σωλήνες!


Και φυσικά σχοινί...

Είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει για κρέμαση αλλά και να στοιχειοθετεί τον χώρο του σπιτιού ως το «έπιπλο κατατεθέν»! Δείτε μερικές εύκολες και καλαίσθητες κατασκευές για να πάρετε ιδέες και να ξεκινήσετε:


Κρεμάστρες με εναπομείναντα στοιχεία από άλλα έπιπλα

Κορνίζες, παραβάν ή και παραθυρόφυλα με γούστο θα υποδεχτούν τα φορεμένα ρούχα. H σύνθεση των παραθυρόφυλων στον τοίχο μπορούν με απλές επαναλήψεις να δημιουργήσουν κορνίζες. Και στο πίσω μέρος να είναι η κρέμαση δίνει σίγουρα άλλη προοπτικη.

Το ίδιο ισχύει και για ένα παραβάν σε αποσύνθεση...


Μην εφησυχάζεστε στα γνώριμα! Κάθε τι μπορεί να γίνει «κομμάτι» με προσωπικότητα και χαρακτήρα.


Με τον τοίχο αρωγό...

...και συνδυασμό αντικειμένων που δεν είχατε μέχρι σήμερα φανταστεί, μπορείτε να δημιουργήσετε αισθητικές και λειτουργικές ανατροπές που θα ανανεώσουν τον χώρο σας και θα βοηθήσουν στο ζητούμενο, που είναι να συμμαζευτούν τα ρούχα από παντού.Με απλά τσιγκέλια κρεοπωλείου ή ακόμα και με ροδάκια από παλιά πατίνια δημιουργήστε κρέμαση σε τοίχο.

Ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα είναι το μόνο που θα πρέπει να αναμένετε!

Καλή σας επιτυχία στις διακοσμητικές επιλογές αλλά και εφαρμογές για την δημιουργία ενός επίπλου που θα φιλοξενεί όσα ρούχα πρέπει να μένουν εκτός ντουλάπας!

mama365.
Διαβάστε κι άλλα σχετικά με:   Save Money Διακόσμηση
Συντακτική Ομάδα
24/01/16 21:25
Αρέσει: 0 / Σχόλια: 0
<< Προηγούμενο Επόμενο >>    
Μάθετε τα πάντα για τα χαλιά!

Όπως οι ίδιοι ντύνεστε πιο ζεστά τον...

Διαβάστε περισσότερα...
Βάλε χρώμα στο σπίτι οικονομικά!

Άλλαξε τη διακόσμηση και βάλε χρώμα στο...

Διαβάστε περισσότερα...
7 Τρόποι για να εκμεταλλευτείτε το αντικείμενο που παραμελείτε πιο συχνά

Τα περισσότερα σπίτια έχουν δεκάδες...

Διαβάστε περισσότερα...